Denchev Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Хард за лаптоп WD Black 320 GB -7200 rpm. Хубава машинка от black серията на WD. До колкото съм запознат са добри. Eто точните характеристики. https://www.cnet.com/products/wd-black-wd3200bekt-hard-drive-320-gb-sata-300-series/specs/ Сега ще помоля ако някой иска тест със Sentinel ,да ми каже как да го направя. Имам програмата. Цена 50 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Сега ще помоля ако някой иска тест със Sentinel ,да ми каже как да го направя. Имам програмата. Просто я стартираш и ако си маркирал конкретния диск (в лявата част от екрана с програмата), тя автоматично ще ти изкара на началния си екран това, което е необходимо. След това само трябва да натиснеш тоя бутон на клавиатурата... ...и да пейстнеш някъде картинката от буфера (може и в уиндоуския Paint). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted January 11, 2018 Author Share Posted January 11, 2018 Спирам го от продажба. Оставям си го за мен. Темата може да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.