djaba Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Не знам дали ги прави и продава още, но това е нещо наистина хубаво: http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=15858&sid=2f8ba6e68cd050b92d2bb118b3f57fa3&start=15 - тонколони http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=17858 - усилвател това е сайта на човека, явно си е спец - http://rutcho.com/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Бахти... Хората за парите на тази система къщи строят.... Не успях да се ориентирам, за чифт или за бр. е цената... и включен ли е ДДС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Абе к'во ти пука бе - нали има безплатна доставка, което не е за пренебрегване...току що ми донесоха едно кабелче, струващо 5 лева с доставка 8 ; ами ако ти донесат ония колони за почти 140 бона с подобаваща за тях доставка + застраховка + още кой знае какво за поне 1 бон - к'во правим тогава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 По-добре да ида до София да си ги взема. И каква ти застраховка? Надали ще ги пратят с куриер. Сигурно си имат собствен транспорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Ахъм...брониран при това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Не успях да се ориентирам, за чифт или за бр. е цената... и включен ли е ДДС? За брой, Баце.. Ама към тях докато започнат да свирят има още ред харчлъци, като телевизорът е май най - евтинката част. Само за 14-15 хилки... Ама па на фона на разни домашни аудио системи за по 6-7 и (на горе) милиона долара, на тва направо... Кво му плащаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Едно въпросче за съвет. Преди време ми трябваха някви тонколони 2.1 за една малка стая. Купих едни колонки от човек във форума Edifier M1380, които ме изненадаха с приятния си звук и мек бас. Обаче днес реших да ги включа в на децата компютъра, но се натъкнах на един проблем. Когато си включат слушалките (изхода за слушалки е на самото дистанционно) дистанционното не реагира на усилване и намаляне на звука. В смисъл звукът е много приятен през слушалките, не е много силен, но не може да се контролира от дистанционното. Дори бутона mute, който е на него също не функционира. Когато се извадят слушалките дистанционното си работи напълно функционално. ТЪ въпроса ми е, това дали е от някаква настройка, или просто така са мислени тези колони. И има ли значение факта, че компютъра им е включен към монитора с HDMI, а монитора също е с колони и до сега слушаха през него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.