achod Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Идея дали има алтернативен местен доставчик на интернет - жичен или не, малко след края на града - Рогошко шосе, района между гробищата и екирисажа. Големите мобилни доставчици ги разучих, дори в момента се ползва 3G флашка на М тел, забучена в рутер... Прилагам снимка от Гугъл за района. http://store.picbg.net/pubpic/EA/6C/fe71f1c18e1fea6c.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Пробвай с булсатком. И аз на офиса съм на края на града и всичко друго беше отврат. Булсата ми е с радио клетка и като изключим, че скоростта е малко по-бавна в повечето време (малка разбирай при 50 мбпс, получавам 20, рядко 30, и веднъж два пъти годишно стига 50). В сравнение с мобилните оператори скоростта е много променлива, но обикновено когато ми трябваше една страница ми зареждаше по 10-20 мин. или изобщо не зареждаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achod Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 Благодаря! Ще проверя за покритие, скоростта няма да им е голям проблем. Ползват се най-вече Вайбър/Скайп, но сега си е мъка дори само за за тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Доставчик за село Караджово? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Доставчик за село Тополово? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Пълдин Кабел или Пълдин нет се водят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.