Jump to content
BulForum.com

Търся 4GB DDR3 единична плочка, на 1600 (CL9 по възможност)

Recommended Posts

Търся единична плочка 4GB DDR3/1600 (задължително поне 1600), по възможност CL9, за да е същата като моята, че ще работят заедно.

Преди имах тема, че търся, но тя беше, защото мислех, че рам-а е повредена, но се оказа процесор, та търся си 4-ка ддр3.

Средно гледам вървят по 35 лв, та толкова бих дал.

Мойта е такава (цл9) и я взех общо взето за толкова. Е, беше заедно с процесор, който и той около 35лв, общо 70 дадох.

Пък и писах, че по възможност ц9, иначе и С10 става.

Но явно доста трудно се намират 4ки,та май просто ще опра до нова.

Колега точно cl9 надали да вървят по 35лв след като все още в магазина една такава плочка е 80+ лева , не ми се вярва някой да продава памет на под половината цена. Успех в търсенето все пак 

Благодаря че ми вдигате темата, но... умни хора сте предполагам, потърсете малко, намират се от 70 до 76 лв CL9 памети. Колко да дам за втора/трета ръка някоя измъчена 7-8 ходишна 4-ка памет?

Те даже почти като ддр2-ките, почти вече изчезнаха от някои онлайн магазини. Нали продадох вече 10ГБ ддр2-ки, и виждам за какви смешни цени ги продадох, макар и немалко спрямо очакванията като за 8-9 годишна памет.

Че аз съм продавал почти напълно нови неща на 3-4 дни, за няма и 2/3 от цената на ново в магазина, щото... кой ще даде 2/3 от цената, като за някой лев ще си го вземе новичко с опаковката от магазина.

Виждам, че имате интерес, но нещо не предлагате, дори CL10, каквато казах, че също става. За 40-45 лв, ще дам още 20-тина и ще си взема нова на 0 дни, вместо на примерно 7 години.

Мерси, но ми трябва на 1600, дори да е C10 (но вече Ц11 не бих). Тази сигурно е почти нова.

Аз имам поръчана на един познат да търси за 35-40 лв макс, на 1600, просто трябва да почакам още. Ако не, за средно 73 лв ще си взема нова с гаранция, макар може би на C10., дори да не е 9.

Дотогава ще очаквам и други предложения.

Вече ми предложиха и взех 9-9-9-24 DDR3/1600 4-ка на нормална за мен цена. Като напаснах волтажите и таймингите (едната на 1.65V, другата на 1.5, та на 1.62 се стабилизираха), двете заедно изглежда вървят добре, над 1 час и близо два пас-а на мемтест без грешки.

За ключ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...