tedy Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Купувам не много старо захранване поне 450W. Задължително да НЕ е Fortron. Имам проблем с една машина, която от 5-10 опита да запали след като е стояла дълго спряна, запалва и работи идеално, както и си я рестартирам и буутвам нормално ако не е стояла поне една нощ спряна. От всичко четено, предполагам е захранването. Четвъртък е далеч, а цялата държава "празнува", затова търся нещо до около 40-45 лв макс, което да не е китайско, и да не е на 5-6 години примерно. Машината не е особено мощна, и не ми трябват супер маркови захранвания. Като гледам за тази цена все трябва да се намери нещо, което ново е (било) примерно около 80-90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 26, 2017 Author Share Posted December 26, 2017 Превръщам обявата по-скоро в търене на читаво захранване 450+ W за под наем за 2-3 дена колкото да пробвам дали при колд старт ще пали машината сутрин. Ще се взима ново, то се е видяло. Досега май 2-3 пъти съм взимал 2 употреба точно захранвания, и до година-две все нещо е ставало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 имам 460 W захранване по принцип грее ли захранването скоро ще му дойде времето по това се разбира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 https://bazar.bg/obiava-20195667/pc-chasti-zahranvane-ram-wi-fi-ca-modul тук имам едно за 45лв нямам писмена гаранция но е на не повече от година визуално и технически е като ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 Благодаря на колегата minko_vm, взех захранването, като ново, неотваряно, и все пак го взех и заради това, че така да се каже "стар член" на форума. :Р Държи 12.25 и 5.16V напрежения под товар, изглежда всичко наред засега. Темата може да се заключи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.