Jump to content
BulForum.com

GSM апарат.

Recommended Posts

Купувам работещ обикновен GSM апарат "слушалка" за ало-ало, с добра батерия, да е запазен. За предпочитане Нокия или Самсунг, от по-новите моделчета.Цена около 10лв.!

Прав е колегата. Моето предложение е https://www.jarcomputers.com/BLU-Tank-2-TKGSMBLUTANK2DUALSIMBLACK_prod_TKGSMBLUTANK2DUALSIMBLACK.html?ref=cat

Цена: 30 лв.  Практически е нов. Полвал съм го една седмица, докато ми дойде телефона, който си поръчах. Стария се сбъгяса и взех този само, за да имам телефон в промеждутъка от време. Няма зарядно към него, ползва обикновен usb кабел като за всички други апарати в момента. Забележи, че батерията е 1900. Това осигурява при нормално полване почти месец без зареждане. Вечната слушалка. За връзка евентуално номера ми е О876_989_I84.

Моето предложение е малко по-нестандартно,но пък поне отговаря на една от изискваните марки :laughing: .

Един ретро модел. Много красив,работещ страхотно и с батерия,която държи много.Удоволствие е да се ползва такава Нокия. Oт истинските телефони.

Цена 25 лева с оригинално зарядно

Nokia 6670

dff68e1254b0162f.jpg4defbe507c599e7e.jpg

Преди малко се чухме с колегата. За съжаление моята оферта няма да свърши работа (изцяло по моя вина), така че неговата обява си е още актуална и той продължава да си търси телефон.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...