TED Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Подарявам Wi-Fi DSL модем и Wi-Fi AP. Моделите са THOMPSON TG585 v7 и HP Procurve J9141A. DSL е в комплект със захранващият адаптер, а HP AP-то не е. Не съм ги пробвал лично, но най-вероятно работят Цена 0 лв. Контакти тук или на 0889 270572 - Тодор. За Пловдив предаване лично (може да ги вземете от офиса ми в Кичук-а, а за една двулитрова кола мога да го доставя до всяка точка на града), за другите щати куриер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Странно как повече от половин час никой не е изявил желание в темата да ги вземе....ама то и едно такова време, за ядене и пиене, а не за форуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Ми аз да ги взема,ама като не знам какво са ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimi_k Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Ако Денчев се иткаже аз ги взимам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Денчев май изобщо не се е навил, защото не знае какво е DSL и AP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Тоше идвам за Ап-то . ако е налично да го сложа доло на беседката малко аз... Там на боримечка ти си идвал помниш. Малко бяхме кът с нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Аз пък тогава взимам Томпсъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 14, 2017 Author Share Posted December 14, 2017 Звънкайте за да се намерим, иначе темата е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Да. Аз няма да ги вземам. Jimi_k да ги взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.