Midex Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Проекторът е доста стар модел и съм го ползвал десетина пъти за по 1 час на сцена с екран (от разстояние 4-5 метра). Понеже често пътувам между градовете, дефектът се прояви преди време след едно пренасяне с колата и вероятно нещо вътре се е разместило (въпреки че винаги съм го пазел от всякакви сътресения и е стоял на задната седалка на колата), защото започна да дава остатъчен образ до основния. Нямам представа вътре как е конструиран (призми, матрици и т.н.), но като се получи това размазване на образа го дадох на един познат да го погледне, след което той ми каза, че само го е разглобил, но тъй като досега не се е занимавал с проектори, а вътре цялата система му се е сторила доста сложна, предпочел пак да си го сглоби в същия вид. Както и да е, проекторът си е за ремонт в сервиз, по последни спомени лампата имаше оставащи още 1000 и кусур часа и по времето докато си работеше нормално, се гледаше нормално дори и в полусветла зала. Сега го снимах, а също и направих едно кратко видео (на плочките в банята...само там имам светъл фон. ) за да се види доколкото е възможно размазващия дефект в картината, а иначе данните на проектора могат да се видят тук. Пускам го на търг в това състояние, в което е в момента, понеже нямам представа каква цена да му сложа. Начална цена: 10 лв. Блиц цена: 30 лв. Стъпка на наддаване: 2 лв. Край на търга: 05.11.2017 (неделя) в 23.59 ч. вкл. https://www.youtube.com/watch?v=WhojPllwsPM&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2017 Author Share Posted November 5, 2017 Честно казано съвсем бях забравил, че съм пуснал търг. Формално си писал след края му, но тъй като друг няма - на ЛС ще се разберем кога да го вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.