Denchev Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Още една Nokia Lumia 610. В отличен външен вид. До последно била с протектор на дисплея и без обелвания по лайсните. Работи отлично само с М-тел с всички оператори. До няколко дни ще я разкодирам и ще актуализирам цената. Има само кутия и USB кабел,с който се зарежда от компютър или ако си имате глава на зарядно.За сега се продава кодирана към М-тел за 25 лева РАЗКОДИРАН цена 30 лева ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted October 3, 2017 Author Share Posted October 3, 2017 Телефонът вече е разкодиран и новата му цена е 30 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Темите за продажба не са най-подходящото място за дискусии и заяждания - ако някой е забравил, имаме си тема за обсъждане на всякакви проблеми в раздела, а ако някой е недоволен от дадена сделка или продавач, може да се оплаче в темата за некоректните продавачи/купувачи. Изчистих излишното от темата и понеже тези дни нямам време за форума и разчитам на колегите да ме заместват - когато пак вляза, няма да ми стане приятно ако видя пак в някоя тема подобна дълга дискусия и заяждания, а когато нещо не ми е приятно, обикновено го приключвам по бързия начин, а не с напомняния и убеждаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.