DenisBeljata Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Здравейте, заглавието казва всичко. Гаранционните са с предимство, но цената си е цена Предложения - на ЛС с точни модели, състояние, цена, причина за продажба (евентуално). Предложения само от Пловдив, или донесени до Пловдив. Куриер за този случай не ми се ще да ползвам, освен в "екстрени" ситуации. Вие сте. П.С. Всичките ми активни постове в тази секция са актуални Link to comment Share on other sites More sharing options...
st@nmen Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 Имам Crown 40" LCD37831 Full HD Работи безпроблемно, с оригинално дистанцино 200 лв Продавам го защото беше в всекидневната, но си купих нов по-голям. ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 Toshiba, 40HL933G, FULL HD, Оригинален пулт, безупречно състояние. 285лв. Вече не е наличен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 1, 2017 Author Share Posted December 1, 2017 Още търся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Sony, 32", 220 лв. Модел - утре. Но се съмнявам да проявиш интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 2, 2017 Author Share Posted December 2, 2017 Знае ли се.... може и да ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 Модела е KDL-32D3000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 2, 2017 Author Share Posted December 2, 2017 Прав беше. Не покрива по никакъв начин заглавието на обявата. А аз си мислех, че то е достатъчно ясно. Под "Интересен" разбирам наистина заслужаващ си телевизор, определено с високи параметри, под година и на добра цена. Не търся "какъвто и да е" телевизор. Камо ли телевизор на 10 години. Благодаря все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 Успех в намирането! По Коледа стават чудеса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 2, 2017 Author Share Posted December 2, 2017 Благодаря.... така е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.