blo0d_master Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Каква е НАЙ-ГОЛЯМАТА щуротия,лудория,простотия която сте правили ? КЪМ ВСИЧКИ припомнете си лудото детството и напишете големите си "пакости" аз лично сам си правил ПОСТОЯННО гавра и ташак с хората от сорта на торбички с вода през терасата (тва няма човек който да не го е правил сигурен съм) до минаване със спрей по капаците на колите на съседите...и много други който найстина не са за пред хора...че ще стане много голяма излагация ... ПИШЕТЕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Значи аз много карах ролери и наште само ми казваха да не карам, че може да си чупя ръката или нещо от сорта.Аз не слушах и хоп стана. Та да не говорим, че нямаше лекар за да ми я направи. Че две намествания и 1 операция.Тва беше най-гадното нещо през живота ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted August 31, 2004 Author Share Posted August 31, 2004 Значи аз много карах ролери и наште само ми казваха да не карам, че може да си чупя ръката или нещо от сорта.Аз не слушах и хоп стана. Та да не говорим, че нямаше лекар за да ми я направи. Че две намествания и 1 операция.Тва беше най-гадното нещо през живота ми. <{POST_SNAPBACK}> добре че ме подсети за ролерите аз пък едно време с ролерите у нас карах на пук на съседа ми ,който живее под мен и скачах по теракота с тях - у тях да се чуват тропоти и разни такива в 15:00 по обяд докато спи или ако наще ги нямаше през нощта дум дум .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Какво по-различно може да се каже тук, което да не се дублира с тази тема? Щото и заглавията дори са кажи речи еднакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.