djdoubled Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Здравейте съфорумци.Има ли някой запознат със сателитните технологии? Абонат съм на Булсатком,но от година и нещо използвам IP приемника им Fusion и реално чинията им си стои и не се използва.След известно четене по форуми ми дойде идеята да я използвам като я вържа директно към телевизора,който има DVB S2 сателитен тунер.Модела на телевизора е LG 42LA620S. Чинията е насочена към спътника на Булсат - Hellas Sat 2 позициониран на 39 градуса изток. Телевизора намира 29 канала,но ми излизат само като списък и не тръгва нито един. Екрана стои черен и се върти надпис "No CI module". Какво трябва да направя за да гледам свободните канали и към кой спътник да се насоча с по-богато съдържание,тъй като поне за момента на Hellas повечето които ми засича ги имам и на платения абонамент към Булсат /DIscovery,Eurosport и т.н./ Трябва ли да си закупя CI карта и каква точно? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 На Хелас трябва да ти излизат The Voice и още 4-5 свободни от пакета на Булсатком. Но там няма нищо интересно. Ако искаш много канали, но пак съдържанието е никакво - Hot Bird 13E, тоест трябва да въртиш чинията. Според мен не се занимавай със щуротии. Безплатно и интересно няма. Ако ти се ровичка - върти и сканирай. Карта няма да купуваш, ще гледаш свободните канали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.