DenisBeljata Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Здравейте Търся прахосмукачка за части С или само РАБОТЕЩ двигател от такава. Интересува ме двигателят да е на "малко километри" и по възможност да е по-тих (трудно, но не невъзможно). Двигатели с износени четки не ме интересуват. Наличието на работещ регулатор на оборотите е предимство, но не е задължителен. Предложения - най-добре със снимки с точен модел и състояние. Крайно определяща е цената. Не бързам... Вие сте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Търся прахосмукачка за части С или само РАБОТЕЩ двигател от такава. Някаква конкретна ли търсиш или просто някаква, че не разбрах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted August 24, 2017 Author Share Posted August 24, 2017 търся мотор евентуално с регулатор на оборотите...Между 800W и 1500W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Имам май някъде на тавана едно LG - да съм чистил с него най-много 15-20 пъти, даже не знам дали и толкова има... и то преди много години, така че моторът би трябвало да е запазен...да го търся ли ако ти върши работа? П.П. Регулаторът му не е на тялото на прахосмукачката, а е вграден в ръкохватката на маркуча, там дето човек го държи докато чисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Там е само потенциометъра, платката си е в тялото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted August 24, 2017 Author Share Posted August 24, 2017 Имам май някъде на тавана едно LG - да съм чистил с него най-много 15-20 пъти, даже не знам дали и толкова има... и то преди много години, така че моторът би трябвало да е запазен...да го търся ли ако ти върши работа? П.П. Регулаторът му не е на тялото на прахосмукачката, а е вграден в ръкохватката на маркуча, там дето човек го държи докато чисти. Имам интерес! Колко W е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Там е само потенциометъра, платката си е в тялото. Да де, потенциометъра = регулатора...нали с него се 'регулира' мощността на засмукване. Имам интерес! Колко W е? По спомени - някъде около киловат или малко отгоре, нещо от рода 1100-1200 вата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted August 24, 2017 Author Share Posted August 24, 2017 Да де, потенциометъра = регулатора...нали с него се 'регулира' мощността на засмукване. По спомени - някъде около киловат или малко отгоре, нещо от рода 1100-1200 в Мощността ме устройва... да й и някаква цена да видим дали ще се споразумеем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Няма начин да не се споразумеем - ако работи все още (като я намеря утре ще ти пиша), измисли си нещо, дето може да ти се откъсне лесно от сърцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.