jozo Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Подкрепям колегата по-горе за 4Х4 баничарки. Имам приятел с Канго 4Х4, супер проходима машина. Конкурентите имат също добри попадения в тоя клас. Outlander след 2006 има 2 дизела 2.0 на ВАГ и 2.2 HDI на Пежо. Трябва някой да е луд да вземе 2.2 HDI на Пежо. Ако не ми вярва да види в тяхния форум.... Аз все повече се заглеждам по Ssang Yong Rexton/Action някой някви впечатбения? Да имам, Фиат Мултипла е като фотомодел спрямо тея грозотии, хеле второто..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 25, 2017 Author Share Posted August 25, 2017 Добре де...кое им е грозното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 25, 2017 Author Share Posted August 25, 2017 Специално Rexton-а не е по грозен от всеки един автомобил от този клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Асене - абе ужасни са, просто са ужасни на визия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Някой разглеждал ли е Hyundai Tucson или да е събирал мнения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Вярно, не са първи красавици... На мен лично Кадито ми харесва като дизайн: https://www.youtube.com/watch?v=3FZznIs3pTQ и едно ревю на Партнера: https://www.youtube.com/watch?v=5N10jdJ0ceI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 На мен лично Кадито ми харесва като дизайн: Туй не е ли малко модвано...или е някаква следваща разновидност? Питам, понеже такъв тип "кантонерки" никога не са ме интересували и не знам нищо за тях. Едит: Сори, обърках канго с кади - нали ти казах, нищо не знам за кантонерките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Не - Кадито наистина си е визуално отлично. Ся ако са му турили неква платформа - я линукс, я вирус - вече не знам, но все е Кади, ТТ няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Вярно, не са първи красавици, но и Кангото 4х4 не им отстъпва по "хубост"... А ако говорим за тоя модел на Мултипла дето е долу...мерси...май ще предпочета бременната хлебарка. Че кво му е на Кангото, повдигната баничарка?!?!?! Предпочитам Мултипа пред тая настъпана жаба, а и Фиата е от малкото коли в тоя клас дето са 5+1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Че кво му е на Кангото, повдигната баничарка?!?!?! Предпочитам Мултипа пред тая настъпана жаба, а и Фиата е от малкото коли в тоя клас дето са 5+1.... Анджак де - ни риба, ни рак...нито кола, нито джипка - просто една по-проходима баничарка, която да разнася баничките на бабите по труднодостъпните села. Не ме разбирай грешно, всеки си има вкус, а моят никога не е харесвал баничарките и формата на първите голфове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 25, 2017 Author Share Posted August 25, 2017 Като си говорим за 4х4... http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/31765-lamborghini-gotvi-huracan-za-tejyk-ofroud/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Добре де...кое им е грозното? Всеки си има предпочитания и виждания за нещата. Все пак ти ще си я гледаш (ако си вземеш такава) всеки ден и ти ще си я караш. Така, че дали е красива или не в случая решаваш само ти и единствено ти. Който каквото иска да си разправя, специално за външния вид не слушай никой друг освен себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Анджак де - ни риба, ни рак...нито кола, нито джипка - просто една по-проходима баничарка, която да разнася баничките на бабите по труднодостъпните села. Не ме разбирай грешно, всеки си има вкус, а моят никога не е харесвал баничарките и формата на първите голфове. То ако трябва да съм честен и тея дето ги обсъждаме не са джипки, а паркетници. За мен е това е джип и ако имам възможност, бих си купил едно такова: Иначе не знам кой ги кръсти баничарки, но са много удобни. Като фен на Рено и на мен Кангото не ми хареса и за това купих Берлинго и съм повече от доволен. Страхотна кола, а задните плъзгащи врати са незаменимни. Кума ни имаше Берлинго XTR и работи в земеделието, с 2 такива е обиколил нивите в цяла България. Само с 2 задвижващи колела е, но има някакви блокажи. До ден днешен работниците ги юркат из полето, няма чупене и върви в огромна кал. Та ако не се държи точно на "джипка", тея не са изобщо за отписване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 charmock, объркАл съм се, вземи Шкода - "ей това се казва кола - евтина, икономична" ... като се развали - "Бебо ша та упрай, нема грешка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Това чероки което показваш не е за офроуд. За черен селски път или малко по-висока "лека" кола е ОК. Предназначението му е за града. По-стария модел става за навсякъде. А за МЛ-а: скъпа поддръжка е не чак толкова завидни офроуд имения. Отново градски автомобил. П.С. Под градски, не разбирай, че изобщо не става за друго освен на асфалт. Но като изключим, че са по-високи, много леки коли имат близки или същите офроуд способности. Което за мен не е джип, а си е повдигната лека кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 По темата за 4х4 - сега се сетих за оффроуд модификацията на Панда, дето и Топ Гиър е тестваха. Май тогава заключиха, че за тези пари си по-добро рядко ще се намери. Edit: ето го и видеото: https://www.youtube.com/watch?v=FvjSp8wk3wA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Друг възможен вариант е ix35 (или евентуално ix55) oт Хюндай: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 Аз пък искам да ти кажа, че Шкода е един чудесен автомобил. Не е претинциозен и е лесен за обслужване. Някъде беше писал за части от южна Италия...ти нали си на ясно, че Крайслер е собственост на Фиат и частите за Крайслер също може да идват от там. Както и да е, темата беше за съвсем друго. Днес имах възможноста да се повозя на Ssangyong Rexton. Автомобила никак не е лош от към возия и интериор. По думите на собственика, автомобила е здрав, а обслужването не е скъпо. През уикенда ще знам повече за автомобила. На мен лично ми допада грубоватия и леко изчанчен дизайн. Вътре мястото е необятно. Поне на мен така ми се стори...все пак в момента карам Нисан Микра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Добре де, от толкоз модели защо точно на тая дървена пръчка Рекстън ще се мяташ ? Тия паркетници май возят доста твърдо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 @charmock - интересно ще е да споделиш твоите по-подробните впечатления от рекстона като например: возия, държание при завоите, шум в купето, интуитивност на HMI-а, лекота и прецизност на волана и скоростите, чувството за качество на интериора, видимост в сляпата зона, разход, функционалност на отделенията за багаж и т.н. Какъв е точно модела и версията на двигателя който си пробвал? Какво производство са скоростната кутия и кормилната уредба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 31, 2017 Author Share Posted August 31, 2017 Добре де, от толкоз модели защо точно на тая дървена пръчка Рекстън ще се мяташ ? Тия паркетници май возят доста твърдо. Според мен Рекстъна е с една идея повече от обикновен паркетник. Също така ми предлага най-много кола за парите си. И не, не вози твърдо. @charmock - интересно ще е да споделиш твоите по-подробните впечатления от рекстона като например: возия, държание при завоите, шум в купето, интуитивност на HMI-а, лекота и прецизност на волана и скоростите, чувството за качество на интериора, видимост в сляпата зона, разход, функционалност на отделенията за багаж и т.н. Какъв е точно модела и версията на двигателя който си пробвал? Какво производство са скоростната кутия и кормилната уредба? Модела е с 2,7 дизелов мотор от Мерцедес с 163 к.с. Относно другите неща, ако имам възможност да го покарам през уикенда, ще дам по подробна информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Според мен Рекстъна е с една идея повече от обикновен паркетник. Също така ми предлага най-много кола за парите си. И не, не вози твърдо. Модела е с 2,7 дизелов мотор от Мерцедес с 163 к.с. Относно другите неща, ако имам възможност да го покарам през уикенда, ще дам по подробна информация. Честно казно...Рекстъна ми е малко ту-партс... Караш "нещоси", поддържаш Мерцедес...предубеден съм малко. Но историята познава и хора с много възможности, които ползват точно Рекстън, когИ требе да 'одат за риба или из гората. Надявам се и аз да дам по-точно впечатления от 'жиБката, но да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 До къде стигна изборът на джибката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.