RaptoR Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Обожавам го това момче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Тази е някаква нова звезда, обаче е много добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Мен не ме кефи много Korolova. Аз слушам редовно Gioli & Assia. @Duncда не ходиш на Борис Бреша в Арената ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Тези двете съм им слушал разни неща, не са лоши- да. Дори не знаех, че ще идва тук. Наскоро случайно чух един негов сет, който ми хареса, от там прослушах още няколко и се оказа, че дооста ми хареса. Сега гледам, че за Феврурари, когато ще бъде тук, най-евтиният билет е 180 лв, бахти. Малко множко ми се види За Армин, когато беше идвал последно, цената беше съвсем друга. Едит: Преди Коледа един ден преди участието ѝ бях разбрал, че Дебора Делука ще идва в Ялта и въпреки, че техно слушам малко, нейните неща ми харесват и се чудех много дали да ходя. В крайна сметка се отказах и защото щях да съм сам, после леко съжалявах. Edited January 11, 2022 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 21 hours ago, Dunc said: Сега гледам, че за Феврурари, когато ще бъде тук, най-евтиният билет е 180 лв, бахти. Малко множко ми се види За Армин, когато беше идвал последно, цената беше съвсем друга. Гледам, че има и по 70лв., отзад в тъча. Което пак е много, де. Това 180лв се отнася за VIP table for 8 people - 1440 лв. , т.е. по 180лв/човек. МАСА, майна, на техно парти Явно чалгата вече е стигнала и до техното. Дано на масата да има и бутилка Руски стандарт с 4 редбула и салфетки за да е пълна идилията... п.п.: Дебора е малко на приливи и отливи. Има доста яки сетове, има и доста посредствени, не знам в Ялта как е било. Говорейки за по-хард техно, провери Amelie Lens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Аз понеже търсих от служебния компютър, който нали е свързан с ВПН и мрежа, заради които интернета те засича от друга държва и като написах името му и София, това беше резултатът, който ми излезе. Може пък за чужденците да не им се предлага от евтините места за плебеите, а само от скъпото, за да ги цакат повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Супер е тая мадама! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Тоя сет е .... странен. За първите 7 минути сменя 6 трака като на мегамикс. Има прекалено много ремикси на известни стари тракове, което ми идва малко отчаян ход за изпълнител от класа на Гарет Емери. Освен това се чува как звукът clip-ва и точно тогава, когато трябва да стане по-шумно - заглъхва. Сякаш динамиката е ограничена на 70% от това, което трябва да е. На 10:39, например и още 3 пъти преди това. Това вероятно е по вина на организаторите. Мислех, че този trouse / bigroom стил е умрял вече или поне е на изживяване. Гарет май не е получил известието.. А може и фестивалът да е такъв, но пък тогава защо изобщо е там ако не пасва на стила му? Дано скоро се върне пак към стила си в транс музиката. Енергията от предишните му участия просто я няма тук.. Или поне в първата половина. Във втората има повече транс тракове, но преходите пак са като за електро. Но пък има и добри песни. On a good day Metropolis, например. Която беше скопена и последвана от някакъв посредствен electro trouse ... Will Sparks & New World Sound - LSD, която не бях чувал, но приятно ме изненада Ratty - Sunrise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 (edited) Коги Азис земе да дава оценки на Елтън Джон... Как не се научи да употребяваш изрази, които да показват личното ти мнение - за пореден път да предложа СПОРЕД МЕН, АЗ МИСЛЯ, ЧЕ, МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е и т.н. ====================================== Edited June 25, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2022 Author Share Posted June 28, 2022 Не виждам да съм написал нещо, което не е лично мнение, за да се налага и да конкретизирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 23, 2022 Author Share Posted August 23, 2022 Уникален сет. И аз бях там! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 pure gold Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Чичо Карл, който, между другото, тая година навърши 60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 On 9/13/2022 at 1:37 PM, deus_pld said: Чичо Карл, който, между другото, тая година навърши 60 Ха, той набор на баща ми ! Между другото не винаги ми харесва техно, но тоя сет е добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 @Dunc Мда, сета е просто чук. A Карл Кокс е боК на техното, на тази възраст и след толкова години на сцена продължава да пуска с такава енергия, че отвява тълпата. Имал съм възможността да го слушам на живо, през далечните вече 2008 и 2009-та години и знам от първа ръка каква атмосфера създава, дори и в коптори като зала Универсиада, например, с дрънчащата дограма. Просто абсолютен респект към него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2022 Author Share Posted October 4, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Това може и да е споделяно в тази тема, но аз като не я следя активно ще ме извинете ако се повтарям. Просто бях искрено и приятно изненадан от включването на метъл певица в парче на Armin van Buuren и колаборацията много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Асене, това е старо като света... Което не го прави по-малко велико Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 5 minutes ago, RaptoR said: Асене, това е старо като света... Което не го прави по-малко велико Ами сигурно, просто не съм запознат с този вид музика. Пък и Шарън е 74-ти набор тъй че е малко по млада от света. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 1 hour ago, charmock said: Ами сигурно, просто не съм запознат с този вид музика. Пък и Шарън е 74-ти набор тъй че е малко по млада от света. Ами скоро ще да стане на 15 години - ти сам прецени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2022 Author Share Posted October 19, 2022 5 hours ago, charmock said: Това може и да е споделяно в тази тема, но аз като не я следя активно ще ме извинете ако се повтарям. Просто бях искрено и приятно изненадан от включването на метъл певица в парче на Armin van Buuren и колаборацията много ми хареса Аз бях на това шоу в Амстердам. 2017-та. Имаше само 2 издания в поредни дни. Като шоу беше страхотно. Като музика обаче останах много разочарован. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts