PhrozenCrew Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Продавам страхотно мъжко, есенно-зимно яке Lee Cooper. Купих го с голям мерак, защото обожавам да нося такива "скинарски" якета или бомбъри, но за съжаление ми е малко. В мойта младост им казвахме "флай" на такива якета. Якето е размер L, но по-скоро е M. Българските XL обикновено отговарят на английските L (поне при мен), в случая трябваше да си взема XL, но кой да ми каже. Според мен якето е български L-размер или между L и M. Моята гръдна обиколка е около 108-110. Значи с обиколка около 100 и под 100 би трябвало да е ок. Ръкавите са от изкуствена кожа, а предницата и гърба са на гъзарски ромбоиди. Якето не е много плътно и е идеално за халадната пролет и есен, но със сигурност може да се носи и зимата през по-топлите дни. Има тарикатска семпла емплема Lee Cooper отпред. Дори не съм му махнал етикетите Вече си поръчах по-големия размер и това няма какво да го правя, така че ако някой съфорумец иска да се изкефи на готино оригинално Lee Cooper яке, да се свърже с мен. За Пловдив може да се тества на място. Предпочитам колегата да го тества, за да се зарадвам и аз, че съм го продал на точния човек. За други градове мога да го пратя по Еконт с опция за тест и връщане за ваша сметка. Контакти с лично съобщение. Пускам го на цената на която го купих. Цената търпи лек коментар. Цена: 40лв. Снимка от сайта от който го купих: Мои снимки на якето: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted August 2, 2017 Author Share Posted August 2, 2017 Темата е за ключ! Колегата да си го носи със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.