Jump to content
BulForum.com

Мъжко яке Lee Cooper - страхотно!

Recommended Posts

Продавам страхотно мъжко, есенно-зимно яке Lee Cooper. Купих го с голям мерак, защото обожавам да нося такива "скинарски" якета или бомбъри, но за съжаление ми е малко. В мойта младост им казвахме "флай" на такива якета. Якето е размер L, но по-скоро е M. Българските XL обикновено отговарят на английските L (поне при мен), в случая трябваше да си взема XL, но кой да ми каже. Според мен якето е български L-размер или между L и M. Моята гръдна обиколка е около 108-110. Значи с обиколка около 100 и под 100 би трябвало да е ок.

Ръкавите са от изкуствена кожа, а предницата и гърба са на гъзарски ромбоиди. Якето не е много плътно и е идеално за халадната пролет и есен, но със сигурност може да се носи и зимата през по-топлите дни. Има тарикатска семпла емплема Lee Cooper отпред. Дори не съм му махнал етикетите

Вече си поръчах по-големия размер и това няма какво да го правя, така че ако някой съфорумец иска да се изкефи на готино оригинално Lee Cooper яке, да се свърже с мен.

За Пловдив може да се тества на място. Предпочитам колегата да го тества, за да се зарадвам и аз, че съм го продал на точния човек. За други градове мога да го пратя по Еконт с опция за тест и връщане за ваша сметка.

Контакти с лично съобщение.

Пускам го на цената на която го купих. Цената търпи лек коментар.

Цена: 40лв.

Снимка от сайта от който го купих:

60927203_xxl.jpg

Мои снимки на якето:

SAM_3372.jpg

SAM_3374.jpg

SAM_3375.jpg

SAM_3376.jpg

SAM_3377.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...