georgekodinov Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Продават се следните използвани артикули. Всичко е "пробваш и вземаш" от офиса ми в Пловдив, Каршиака: Лазерен принтер монохромен Samsung ML2010PR: Цена: 60 лвЕлектрониката работи. Не взимаше листове нещо последно като го пробвах. Има и касета с мастило, но сигурно е засъхнала. Скенер UMAX Astra SE Цена: 40 лв.Работеше последно като го ползвах. LinkSys Wireless B 11Mbps Wifi рутер Цена: 10 лв. Неизвестно състояние. Последно е ползван wifi мост. Работеше тогава. 8-портов 100mbit Ethernet Switch Allied Telesyn AT-FS708LE Цена 20 лв. Неизвестно състояние. Работеше като го изключихме от мрежата преди 2-3 г. Факс Модем ELSA MicroLink 56k Цена: 10 лв. Неизвестно състояние. Работеше като спрях да го ползвам. 3xUPS Inform 600AP: Цена: 10 лв/брой. Имат Serial порт управление. Неизвестно състояние. Електрониките сигурно работи. Но батериите са за смяна. Cisco Lynksys E900 Wireless N300 Wifi рутер Цена: 30 лв. Като нов. Работеше до преди 2-3 месеца. С кутийка и зарядно. USB Вентилаторна подложка за лаптоп Belkin Цена: 5 лв. Работи. Лагерчето на вентилатора иска смазване защото е седяла дълго време. Mac преходник от към DVI Цена: 5 лв. Изостана от един от макбуците. Едното е DVI женско. Но другото какво е не помня. HP WorldWide Power Adapter Model 0950-2435 220v/0.35A => 10.6V/1.32 A: Цена: 5 лв.Изостана от един преносим принтер на HP. Много е старо. Дали работи не знам. Снимки тук. Нещата се намират в офиса ни на ул. Белград 12, Пловдив (до новотела). Звъннете предварително ако искате да ги видите. За тези цени и състояние е по-добре да ги пробвате така че с куриери не ми се занимава. Контакти на място. Тел 0887700566: Жоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted January 24, 2018 Author Share Posted January 24, 2018 За триене поради липса на интерес Turn off this option! Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.