Fixa Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Здравейте! Продавам стария Смартфон на дъщеря ми, Смартфонът си работеше перфектно, но и е изкарала задния капак, и мисля че е изкъртила е нещо по Батерията или по Смартфона, не разбираме много, за това гледайте последната Снимка, може и да разберете за какво става въпрос. Като се пъхне на Зарядно Екранът светва, може да е нещо много лесно поправимо, но и купихме друг Смартфон, и не ми се занимава със Сервизи защото не разбирам Кейса е подарък... От Пловдив съм, но мога да го пращам и по Еконт. Тел. Цена: 70 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 САМО поради факта че темата е на 1-ва позиция си позволявам коментара:Че той толкоз струва ЗДРАВ.... Справка - EbayВсеки си решава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixa Posted July 15, 2017 Author Share Posted July 15, 2017 САМО поради факта че темата е на 1-ва позиция си позволявам коментара: Че той толкоз струва ЗДРАВ.... Справка - Ebay Всеки си решава Ще се смъкват някой лев със Пазарлък де, но искрено казано не съм погледнал във Чужбина как са цените. и имам вяра да е по евтина, обаче нашия стандарт е по висока от Чужбина. Спестяваме 2ве Заплати, Купуваме Телефони за 1000 лева във Чужбина най малко 1000 Евро заплати и телефони за по 500 Евро. Проблема е била само Батерията. Един приятел ми каза който има Сервиз за GSM, вика най много 30/40 лева че щял да го оправи. Ако тази седмица не успея да я продавам, ще му я донеса на него, той щял да го вземе за 50 лева. все пак ще ми трябват пари за морето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixa Posted July 27, 2017 Author Share Posted July 27, 2017 Смартфонът е Продаден темата е за ключ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.