MaiconDogg Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Предложете някой добър газаджия да ми оправи проблемите в инжекциона - Фобос . Сложих го преди 3-4 години при Слави Шишков но от тогава гд само проблеми и той уж ми го "оправяше"ама проблемите не спираха . Скоро ходих до морето и колата дори при пълна бутилка газ ми изписваше че няма газ и така си ходих на бензин, а този проблем чат пат ми го правеше и преди това . Та след като стана вече нетърпимо му занесох колата и уж каза , че е от някав клапан който той изчистил и вече нямало да прави проблеми . Но откакто ми е оправи колата губи тотално мощност на газ при всяка смяна на скоростите и придърпва поянкога леко и започва да тресе , а и естествено макар и по рядко понякога отново ми изписва , че няма газ макар и бутилката да е пълна . И така честно казано ми омръзна вече да бия път до коматево за да се връщам вместо с един проблем с друг и естествено с по празен джоб . Кажете някой който би могъл да ми оправи проблема , че скоро пак ми се налага да ходя на път а искам да е оправя преди това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Да познаят, че е с изпарител MERCURY RAM? Или е друг? Ако изпарителят е този, на входа на газта на изпарителя има един жигльор, който се опушва от "хубавата" газ и започва да застава както си иска, в един момент заклинва и спира почти притока на газ. В този момент налягането към рейката пада и колата решава, че няма газ, след което логично обръща на бензин. Ако изпарителят е този, проблемът се решава с монтирането на клапан преди изпарителя, а този на самия изпарител се маха, тоест отвива се стеблото, махат се буталцето и жигльора. Като цяло си с някакъв барлив изпарител, който ти прави парчета, а може и вече рейката да е за смяна, предвид, че е на 3 години. Газаджия да ти препоръчам... Трудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Незнам за испарителя какъв е честно казано , но ще проверя като слезна до колата . Но не съм чак до такава степен на ти с газта и за това гледам много да не пипам . Но като гледам и доаегашния ми майстор не е много на ти и за това искам някой по кадърен майстор да е види и да е оправи веднъж , че да започна да е карам на газ тая кола без да се притеснявам , че ще обърне на бензин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Каква е колата? Смени изпарител и рейка и ще я решиш. Сега се сещам - пиши на jijane, ако може да я погледне. Определено знае какво и как да направи. Части ще се намерят Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Опел корса 1.2 , 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Опел корса 1.2 , 2007 . Един малко страничен въпрос - преди да сложиш газовата, колко ти гореше на бензин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 7 в града . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 В града! Блазе ти...а с газовата, когато все още работеше добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Мисля , че пак около 7 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 С газовата трябва около 9 да гори таван тоя мотор. На жена ми астрата е 1.4, 90 коня и на газ гори 9 с климатик нейно каране и мое 9.5, което е втората по икономичност кола, която съм имал, след едно Мици 1.3, 86 коня, което гореше 8.5 газ с климатик, чисто градско! Докато правех ремонта, бях взел една Астра G, която беше 1.6 101 коня и на газ гореше 10-10.5 това на комби, което пак е добре. В интерес на истината, беше много добре откъм обем тоя Аструн... Чак веднъж се чудех, що го продадох. И не на последно място - Опел е най-дуракоустойчивата кола, която съм карал. То и Мицито спада към това, но Опелът, като да беше една идея по... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Миналото лято карах гд само на газ , бензин не съм зареждал освен в началото на лятото . Зареждах няколко пъти умишлено по точно 30 литра газ и карах 430-440 км . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 При тоя разход, нищо чудно, че работи лошо. Няма как да гори 1:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Аз съм доволен от моя газаджия - Вальо се казва. Сервиза му е тук.0888 84 75 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Хаха, пак героят Шишков! Тоя дали е монтирал в кариерата си на някой газ и да работи ?!? Виж приятел, радвай се, че само това са ти проблемите от гения на Шишков! Аз двигател смених след неговия "инженерен" монтаж. Понеже и аз много страдах и обиколих къде що има фобосджии, вкл и в София, с ръка на сърцето мога да препоръчам КМарк. Бях с противоречиво мнение преди време, но наскоро ми се наложи ... отново ... да си губя времето с газовото на другаря Шишков ... и да ти кажа - толкова време и пъти се занимаваха с въпросната до оправяне, че чак ми стана неудобно накрая. Отиди в КМарк - няма да съжаляваш, сериозно! Нищо общо нямам с тях, ако искат във форума и за реклама да го приемат, да ме изтриват, закриват, затриват, обаче съм толкова страдал след шишкавия, че ми е все тая! На един да помогна да не види моя ужас - все ще е от полза! Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.