Zrockbg Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Здравейте, колеги. Доста време не бях влизал във форума, но ми се налага да потърся някой за помощ. Преди година закупих лаптоп от TechMart (или както им беше там името) - с Windows 10. Днес ми излиза следното съобщение на екрана "Activate windows - go to settings to activate windows" - след като се добера до настройките, ми изисква да въведа ключ, който не съм сигурен от къде мога да си набавя и гледам тъпо тял ден към лаптопа -_- Някой може ли да помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 След като са дадени пари за тоя уиндоус, значи може да се обърнеш към поддръжката на майкрософт в българия (или международната). От теб са необходими предполагам само данните кога/къде е купен лаптопа и серийния му номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Привет, когато си го купувал си е бил с фабрична 10-ка или от магазина са ти го инсталирали? Кой е точният модел на компютъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.