BlackRam Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Колко време кара батерията с час разговори на ден? Built-in 320mAh Battery: - Talk time is 4 to 6 hours and stand by time is about 4 days Просто не прочетох. Извинявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted May 24, 2017 Author Share Posted May 24, 2017 Не знам не съм го пускал. Имам подобен модел - кара 2+ дни батерията.От този сайт доставката е с DHL и отнема една седмица, така, че не го продавам на печалба. Подаръчната кутия е бонус от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Ще си позволя малко оффтопик в подкрепа на колегата. Такива телефони продавам вече 3-та година. Батерията кара според разговорите и това къде се намираш, но не очаквай чудеса все пак е 200mAh Клиенти споделят 2-3 дни в режим на готовност и нормални разговори 15-25 мин. на ден. Иначе непрекъснат разговор 4-5ч и дотам. Идеята на този модел не е в издръжливостта а в компактността му, отделно че вече не е проблем да се зареди от всякъде. Цената просто няма да Я коментирам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 SAR level? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted May 25, 2017 Author Share Posted May 25, 2017 Да го измеря ли искаш?Ползвам почти същия модел от 2 години, води се low radiation.Изглежда офертата ми не е изгодна, ако днес никой не го вземе го свалям от продажба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 Да го измеря ли искаш? Ползвам почти същия модел от 2 години, води се low radiation. Изглежда офертата ми не е изгодна, ако днес никой не го вземе го свалям от продажба Не се занимавай с глупости а направо го сваляй от продажба или го пусни за продажба (в двата най-големи сайта) и до вечерта си го продал Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 Да го измеря ли искаш? Ползвам почти същия модел от 2 години, води се low radiation. Линк към сайт, където посочват колко точно е SAR-а е достатъчен (както има за други модели телефони). Low radiation не го виждам никъде в спецификациите, май го добавя продавача само към името на продукта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted May 25, 2017 Author Share Posted May 25, 2017 Прав си, Grosmaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 Аз купих кардфон от Мидекс и съм безкрайно доволен. Батерията му е 320 mah и издържа много. Аз не бих ползвал такава въшка, но за детето е чудесен. А за 20 лева е прекрасен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.