DenisBeljata Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Ами това е... заглавието казва всичко. Захранването да е вътрешно и РАБОТЕЩО !!! без значение колко W... Не ме интересува форм - фактор, важното е да е малко и да има 5,25" гнездо - 1 брой. Имам 12 празни кутии и нормални захранвания, така че не предлагайте такива. Нещо от най-SFF или MicroATX, или нещо подобно. Печели най-ниската цена !!! Предложения - само със снимки или линкове към съответния модел. На "безумни" преложения, дори няма да си правя труда да отговарям. Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirosrabo Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 desktop кутия от комп HP D530 със захранване , Цена 15лв http://webdevsys.com/images/d530sff5gl.jpg tower кутия micro ATX със SFF ATX захранване , Цена 25лв ( само захранването струва 3 пъти по толкова на магазина) снимка в момента нямам , при интерес ме потърси на скайп за да ти направя снимка и да ти пратя и двете кутии имат 5.25" гнездо и могат да се слагат пълен размер видеокарти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted June 15, 2017 Author Share Posted June 15, 2017 ,,, ( само захранването струва 3 пъти по толкова на магазина) .... Благодаря за предложението, но ... понеже не мога да реша как да го кажа по-културно - твърдението ти е НЕистина. Успех в риболова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirosrabo Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Благодаря за предложението, но ... понеже не мога да реша как да го кажа по-културно - твърдението ти е НЕистина. https://www.jarcomputers.com/Fortron-FSP200-50GSV-Active-PFC-SFX-80mm-85_prod_PWRPCFORTONFSP20050GSV85PLUS.html 75лв Щом като не е вярно мойто твърдение , а твойто е вярно , сега чакаме да ни покажеш , откъде ще го купиш това захранване ново от магазина за 25лв , колкото ти го предлагам с кутия. И да ни обясниш , ако си наясно случайно , какво точно търсиш и на каква цена , да преценим кой е риболовеца ( щото ти си пуснал обява не аз , на мен ми стои в склада над година тази кутия , и ми е през онази работа дали ще я продам , имам си достатъчно оборот от други неща , без да пускам обяви ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted June 21, 2017 Author Share Posted June 21, 2017 Понеже рекламата е забранена в сайта, затова си виж личното съобщение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 HP 3300 PRO SFF с картрийдър или подобна на нея кутия с Fortron захранване с 2х 15А на 12v релса за 25лв. Кутията приема стандартни дъна - мини, микро и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.