Daniel Iliev Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 DVD ресивър LG HT-502TH 5.1 от система за домашно кино.Закупих го от един комшия с цел да си го свържа към моя си ресивър,и да го ползвам като плеър,но се оказа че вместо оптичен изход има оптичен вход. В този си вид не ми върши никаква работа,тъй като единствения начин да се изкара звук,е от изхода за колони на самия плеър. Всички функции работят много добре! Оптиката е отлична,има вградено радио с RDS,USB вход на предния панел,и всякакви те му там входове,но за съжаление без изходи каквито ми трябват на мен. Продава се само плеъра без колони и дистанционно управление (така го взех и аз).Всички важни неща се управляват от предния панел без проблеми. Външния вид е добър,с изключение на драскотини и леко натиснат горен капак (комшията ми си държеше от старите тупузи-телевизор върху него). Цена 60лв. Намира се в София.Изпращам и по еконт,с отстъпка от цената на доставката,и опция за тест и преглед преди заплащане. Тел.0898/212/118. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Iliev Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 Нова цена 55лв. Отличен плеър с вграден усилвател за домашно кино 5.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Iliev Posted May 25, 2017 Author Share Posted May 25, 2017 Последно намаление на цената,след което се сваля от продажба! 49лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Iliev Posted June 1, 2017 Author Share Posted June 1, 2017 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.