Jump to content
BulForum.com

DVD Ресивър LG

Recommended Posts

DVD ресивър LG HT-502TH 5.1 от система за домашно кино.Закупих го от един комшия с цел да си го свържа към моя си ресивър,и да го ползвам като плеър,но се оказа че вместо оптичен изход има оптичен вход.

В този си вид не ми върши никаква работа,тъй като единствения начин да се изкара звук,е от изхода за колони на самия плеър.

Всички функции работят много добре! Оптиката е отлична,има вградено радио с RDS,USB вход на предния панел,и всякакви те му там входове,но за съжаление без изходи каквито ми трябват на мен.

Продава се само плеъра без колони и дистанционно управление (така го взех и аз).Всички важни неща се управляват от предния панел без проблеми.

Външния вид е добър,с изключение на драскотини и леко натиснат горен капак (комшията ми си държеше от старите тупузи-телевизор върху него).

Цена 60лв.

Намира се в София.Изпращам и по еконт,с отстъпка от цената на доставката,и опция за тест и преглед преди заплащане.

Тел.0898/212/118.

c9a2762eb413t.jpg d41d2d9a2261t.jpg 0bb75ca53b36t.jpg fbbd1a10e223t.jpg a154696d7940t.jpg dc24806d2dd5t.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...