biodesign Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Споко, по-зле ще става... Скоро и при други оператори. Всички се изпедаристиха. - И не искат да сменят сорса на нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Споко, по-зле ще става... Задържат ме все още с цената(16.40) за основния пакет от 110 ТВ програми + 50мб нет. Но скоро ми изтича договора, и се ослушвам за аналогична оферта от друг доставчик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Знаеш я де, говорили сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 ЗНам, но не и на такава цена.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Задържат ме все още с цената(16.40) за основния пакет от 110 ТВ програми + 50мб нет. Такива цени няма да има повече, така че ако проблемите са дребни, не се подлъгвай да преподписваш или да ходиш при друг оператор. Преди 2 дни си прекарах оптика от Булсат, подписах бесрочен договор, обаче при Булсат няма фиксирани цени (дори за срочните договори, което ги обезсмисля). Плащаш всеки месец за което си избереш, което е прекрасно, но няма гаранция утре какви ще бъдат цените. Нетът на Мтел е отличен по ред причини, но цените отдавна не са това, което бяха, няма и да бъдат. Затова мисли преди да предприемеш каквото и да било, още повече че договорът ти става безсрочен и нямаш проблем да го прекратиш когато поискаш без неустойки. Бъдещето е повече от ясно вече: интернет от един доставчик, IPTV от друг. Защото вече има няколко сериозни играчи на IPTV пазара, които като качество, цена и съдържание на пакетите няма кой бие. Нито кулбокс, нито мобилните оператори, нито N3. Аз вече съм си избрал доставчик на IPTV, имам вече безсрочен договор с Булсат, ще си оставя за няколко месеца и текущият доставчик докато преценя за няколко месеца качеството на нет-а и на двамата. След това единият си заминава. При всички положения, цената ще е под 30 лв за нет и телевизия, което е отлично за мен на този етап. Четейки темата за кулбокс (визирам последните 10-на страници) става ясно, че те не стават за доставчик поради липса на адекватен съпорт. Схемата им е следната: имаш проблем, безкрайно любезно ти отварят тикет в системата и проблема остава. Много несериозно. Сега, има хора които като тестери получават цени, които са символични и те рекламират "чудесното качество" на услугите им, но всичко си има цена. Аз за 10-15 лева не бих се унизил да правя такива неща, но всеки сам решава за себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Абе верно IP TV на МТЕЛ е много зле! Днес една "селска" кабеларка гледах(в Съединение), ми тя ми скри шапката! Съжалявам че преподписах за 2 г. с тия мизерници.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Абе верно IP TV на МТЕЛ е много зле! Днес една "селска" кабеларка гледах(в Съединение), ми тя ми скри шапката! Съжалявам че преподписах за 2 г. с тия мизерници.... Нямаш никакъв проблем да прекратиш договора на минутата. Плащаш 3 такси (без отстъпките) неустойка и си на свободният пазар. Колкото до селските кабеларки, качеството винаги ще бъде по-високо от това на IPTV, както и CRT мониторите и плазмите (телевизорите) ще бъдат ненадминати от LCD, OLED и т.н. Ако искаш да плащаш малко и да гледаш качествена телевизия - Булсат. Не знам точно каква компресия използват, но сравних директно ТиВи.бг и Булсат (фюжън) на 40 инча 100 херца Сони. ТРябва да ти кажа, че разлика не забелязах никаква. Нито на HD, нито на SD каналите. Разликата в цената е малка, но в броя на каналите - огромна. Може би по-следващата седмица ще пусна ТиВи.бг на Булсатска оптика и ако те интересува, ще ти кажа дали има проблем с нет-а на Булсат. В момента, фюжън пакета на Булсат е на 96 лв. на година с всички канали включени (не съм сигурен само за диема спорт), което е смешна цена (8 лв. на месец). 100 мегабита са 15 лв. или общо 23 лв. на месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Колко време назад може да се връщас в фюжъна? При Вива е 7 дни. При фюжън може ли да 'свалиш на флашка' това което гледаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 1, 2017 Author Share Posted December 1, 2017 Мисля, че питаш в грешната теам за Фюжън Иначе, за качеството на телевизията на Мтел, пуснах си най-големия пакет, след като направих темата, и съм супер доволен. Въпрос на гледни точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.