yordan_g Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Здравейте, Видях, че в миналото през този форум са продавани кубински пури, така че предполагам има доста афисионадос Преди две седмици се върнах от Куба. Докато бях там закупих две кутии пури Коиба(Кохиба) с идеята да ги изпуша малко по малко през следващите месеци. Животът обаче промени плановете ми и сега ги предлагам за продан, за да покрия един непредвиден разход. Малко информация: - Пурите са закупени от Каса дел Хабано(Casa del Habano). - Във всяка кутия има 25 пури. Кутиите са в добро състояние с изключение на леки наранявания, тъй като багажът ми беше претърсен на германското летище на връщане от Куба. - Самите пури са в отлично състояние без видими дефекти/наранявания. - Цената в Куба за кутия пури от тези видове е 635 конветируеми песота ~ 635 euro ~ 1270лв. Това прави 50,8лв. за 1 пура. За справка, една такава пура в България се продава за 58лв+ лв. - Снимки на пурите можете да намерите на този линк : http://www87.zippyshare.com/v/cdBoPNPf/file.html - Есплендидос са добре известни, да не кажа най-известните Коиба. Относно Пирамидес, тях ги опитах за първи път по време на шоуто Тропикана в Хавана. Ароматът е по-силен и съответно вкусът им е по-наситен. Аз лично ги предпочитам пред Есплендидос, затова и реших едната кутия, която донеса обратно в БГ да е от тях. - В оригиналната дървена кутия, пурите могат да издържат от 4-6 месеца, след това ще ми е нужен хумидор за пури. Не се предлагат отделни бройки(т.е купувате цяла кутия от 25 или нищо). Цената на всяка една от кутиите е 1000лв. Ако закупите двете ще направя отстъпка: две за 1800лв Ако някой проявява интерес, моля пишете на лично съобщение. Редовно ще си следя пощата. Ако предпочитате звъннете на телефон: 0889 309 105 Името ми е Йордан. Поздрави и хубав ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yordan_g Posted May 6, 2017 Author Share Posted May 6, 2017 Здравейте, Нова цена: Цената на всяка една от кутиите е 850 лв. Ако закупите двете ще направя отстъпка: две за 1500лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
yordan_g Posted May 19, 2017 Author Share Posted May 19, 2017 Здравейте, Ново и последно намаление: Цената на всяка една от кутиите: 700 лв. Ако закупите двете ще направя отстъпка: две за 1200лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.