Jump to content
BulForum.com

Продавам 2 кутии Кубински пури Кохиба (1 Есплендидос, 1 Пирамидес)

Recommended Posts

Здравейте,

Видях, че в миналото през този форум са продавани кубински пури, така че предполагам има доста афисионадос :))

Преди две седмици се върнах от Куба. Докато бях там закупих две кутии пури Коиба(Кохиба) с идеята да ги изпуша малко по малко през следващите месеци. Животът обаче промени плановете ми и сега ги предлагам за продан, за да покрия един непредвиден разход.

Малко информация:

- Пурите са закупени от Каса дел Хабано(Casa del Habano).

- Във всяка кутия има 25 пури. Кутиите са в добро състояние с изключение на леки наранявания, тъй като багажът ми беше претърсен на германското летище на връщане от Куба.

- Самите пури са в отлично състояние без видими дефекти/наранявания.

- Цената в Куба за кутия пури от тези видове е 635 конветируеми песота ~ 635 euro ~ 1270лв. Това прави 50,8лв. за 1 пура. За справка, една такава пура в България се продава за 58лв+ лв. 

- Снимки на пурите можете да намерите на този линк : http://www87.zippyshare.com/v/cdBoPNPf/file.html 

- Есплендидос са добре известни, да не кажа най-известните Коиба. Относно Пирамидес, тях ги опитах за първи път по време на шоуто Тропикана в Хавана. Ароматът е по-силен и съответно вкусът им е по-наситен. Аз лично ги предпочитам пред Есплендидос, затова и реших едната кутия, която донеса обратно в БГ да е от тях. 

- В оригиналната дървена кутия, пурите могат да издържат от 4-6 месеца, след това ще ми е нужен хумидор за пури.

Не се предлагат отделни бройки(т.е купувате цяла кутия от 25 или нищо).

Цената на всяка една от кутиите е 1000лв. Ако закупите двете ще направя отстъпка: две за 1800лв

Ако някой проявява интерес, моля пишете на лично съобщение. Редовно ще си следя пощата. Ако предпочитате звъннете на телефон: 0889 309 105 Името ми е Йордан.

Поздрави и хубав ден.

Здравейте,

Нова цена: 

Цената на всяка една от кутиите е 850 лв. Ако закупите двете ще направя отстъпка: две за 1500лв

• 2 weeks later...

Здравейте,

Ново и последно намаление: 

Цената на всяка една от кутиите: 700 лв. Ако закупите двете ще направя отстъпка: две за 1200лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...