biodesign Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Търся шублер Mitutoyo 200mm, задължително нов. Произведен в Япония или в краен случай - Бразилия. Шублера трябва да е механичен, може обикновен, може и с часовник. Минималната резолюция трябва да е 0.02мм., 0.01мм е добре дошла. Електронни шублери не ми предлагайте, нито такива с резолюция 0.05мм. Шублер 150мм е опция, но в краен случай. За него важат същите изисквания. Ще помоля само търговци да не ми предлагат нищо, ако става въпрос за цена в магазин, ще си го купя оттам с данъчна фактура и съответната гаранция. Предложенията си може да оставяте в темата или да ми пишете лично съобщение. Успешен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 Темата е за затваряне. Оказа се, че в UK е доста по-евтино от БГ, барабар с доставката. За 40 паунда там (с включена доставка) се взима нещо, дето с "промоцията" тук е 25% по-евтино. Хех, България! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.