muhaha Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Ще звемам нов винтоверт и реших да продам два от трите ми винтоверта. Единия го харизах на едно приятелче, остана ми този компактния. Компактен, лек и удобен винтоверт бош. Машинката съм я спечелил и за това няма гаранция. На 10тина заряда на батерията е. Трети винтоверт ми е и взех да разчиствам. Много добър помощник за всеки дом. Зарежда се за около 20 минути. Зарядно, винтоверт с вградена батерия и двоен бит... в картонена кутия. Има по някоя драскотинка тук там. Основно е предназначен за завиване, за това и е на бавни обороти. Не че не може да пробива, но става по-бавно. Разбира се че е хоби серия за домашни нужди. Има сила и завива без проблеми видии дори и по-големи. Единствения и минус е че не са 2бр сменяеми батерии (а е с вградена). Но като си у дома може да хапнеш и ще се е заредил около 20 минути (както и може да зареждаш батерията и без да е разредена на цяло). Цената която търся на машинката е 90 лева. Моля да ме извините че снимките ще са в обявата в олх > https://www.olx.bg/ad/pochti-nov-vintovert-bosch-1080-li-ID6GDSX.html#f75e8ec224 Намира се в Белозем. Пътува с еконт с преглед и тест. За контакти тук на лично, ако е спешно О883 36 52 7О Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 11, 2017 Author Share Posted April 11, 2017 Продаден темата е за архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.