Jump to content
BulForum.com

Почти нов Power Bank Mi 10,000mAh/2.1A за телефони/таблети

Recommended Posts

Продавам малко ползван оригинален Power Bank Xiaomi 10,000mAh / 2.1А . Много нисък саморазряд, от новите модели към 2016-та, когато го купих.

Линк към сайта им.

Зарежда пълни два пъти телефон с 3000 батерия и остава малко.

Ползван е малко, сигурно към 7-8 пъти съм си зареждал тел-а с него.

Взех си нов телефон с доста по-голяма батерия и вече няма да може да ми го зарежда два пъти, а за мен поне два пъти е минимума за power bank. Ако ми потрябва в бъдеще (надали, предвид че тел-а кара по 15 часа на екран), ще трябва да си взема 16,000mAh.

Стоял в кесийка и неразличим от нов. С кабелче 20-тина см за зареждане на самия него, и когато той зарежда.

Време за пълно зареждане след като е заредил два пъти 3000 батерия - с 2А зарядно около 4часа до 4 часа и половина макс. С 1А зарядно - малко над 5ч.

Цена 40 35 30 лв. Нови гледам са към 55 и нагоре. Проверен е по код в сайта на mi, че е оригинален, т.е. гарантирам :) .

• 2 weeks later...

Нова цена: 35 лв.

Доста време държи без осезаем саморазряд. Примерно може 2 месеца да стои в шкафа, и после пак 2 пълни пъти зареждах телефона (припомням, с 3000 батерия).

• 3 weeks later...

Нова цена 30 лв.

Май не споменах в първия пост, че се намира в Пловдив, и под никакъв предлог не бих се съгласил да пращам през куриери в други населени места, само лично предаване! През olx страдах от измамници така като пращах разни неща напоследък и парен каша духа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...