tedy Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Продавам малко ползван оригинален Power Bank Xiaomi 10,000mAh / 2.1А . Много нисък саморазряд, от новите модели към 2016-та, когато го купих. Линк към сайта им. Зарежда пълни два пъти телефон с 3000 батерия и остава малко. Ползван е малко, сигурно към 7-8 пъти съм си зареждал тел-а с него. Взех си нов телефон с доста по-голяма батерия и вече няма да може да ми го зарежда два пъти, а за мен поне два пъти е минимума за power bank. Ако ми потрябва в бъдеще (надали, предвид че тел-а кара по 15 часа на екран), ще трябва да си взема 16,000mAh. Стоял в кесийка и неразличим от нов. С кабелче 20-тина см за зареждане на самия него, и когато той зарежда. Време за пълно зареждане след като е заредил два пъти 3000 батерия - с 2А зарядно около 4часа до 4 часа и половина макс. С 1А зарядно - малко над 5ч. Цена 40 35 30 лв. Нови гледам са към 55 и нагоре. Проверен е по код в сайта на mi, че е оригинален, т.е. гарантирам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 19, 2017 Author Share Posted April 19, 2017 Нова цена: 35 лв. Доста време държи без осезаем саморазряд. Примерно може 2 месеца да стои в шкафа, и после пак 2 пълни пъти зареждах телефона (припомням, с 3000 батерия). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 9, 2017 Author Share Posted May 9, 2017 Нова цена 30 лв. Май не споменах в първия пост, че се намира в Пловдив, и под никакъв предлог не бих се съгласил да пращам през куриери в други населени места, само лично предаване! През olx страдах от измамници така като пращах разни неща напоследък и парен каша духа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 11, 2017 Author Share Posted May 11, 2017 Продадено! Новият му собственик да си го ползва със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.