Jump to content
BulForum.com

Почти нова клавиатура Logitech K400 Plus с тъчпад

Recommended Posts

Продавам почти нова клавиатура Logitech K400 Plus, безжична с нано ресивър, с тъчпад. Има още близо година и половина гаранция.

Ползвана е много малко, за 5-6 филма общо, с ТВ бокс. Тъчпада е уникално прецизен. Работи с андроид 5+, Windows и др.

Идеална за дистанционно за смарт телевизор (с LG поне работи, с други не знам).

Преди нея бях пробвал 2-3 от малките бъбрековидни китайски безжични клавиатурки, които се оказаха големи бъгави боклуци.

Тази е по-голяма, но безпроблемна.

Ползва 2 АА батерии, още е с оригиналните, и не са сменяни, и понеже карала по над година с един комплект, а и тези не са ползвани много, сигурно ще изкарат още толкова.

Продава се, защото не се ползва и само стои, по веднъж на 3 месеца да изглеждам 2-3 филма. Измених и setup-а си за гледане на филми, при който жична клавиатура ми стига.

Цена 55 50 лв.

Разбрах, че от тоя месец Logitech продуктите, и специално тази клавиатура, са поскъпнали почти двойно. Намирам я за около 85 лв. Има останали цени по 65 и подобни, но се обадих, и са необновени стари цени!

Снимка 1

Снимка 2

Дават го 10 метра, на 2.4Гхц микро приемник е. В момента е при родителите ми, даже още е опакован във въздушно-мехурчеста опаковка от еконт, защото вече я пращах в друг град, а човека се оказа нечовек и нагло не отиде да я вземе та се наложи да я връщам обратно. Затова в момента не мога да пробвам, но мога примерно утре да отида да я взема да видя.

Зависи от това каква интерференция от рутери или безжични мишки има наоколо. Предполагам ако приемникът е изкаран по-надалеч от кутията на компютъра, т.е. не е много скрит зад метал или бюро, ще хваща нормално на 7-8 метра, стига да има "отвор" за вълните, примерно врата.

Аз я ползвах за тв-бокс, макс на около 4-5 метра съм пробвал. T.e. поне по отношение на рейнджа мисля, че чудеса не трябва да се очакват.

Може лек коментар на цената "за сериозни" :Р .

Имам такава и от опит мога да кажа, че хваща бая. Специално се разходих из къщата (за тест през 1 и 2 стени) и нямаше проблем. :)

• 4 weeks later...

Поради наличието на още интерес към клавиатурата, бях забравил да съобщя, че същата е продадена.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...