tedy Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Продавам почти нова клавиатура Logitech K400 Plus, безжична с нано ресивър, с тъчпад. Има още близо година и половина гаранция. Ползвана е много малко, за 5-6 филма общо, с ТВ бокс. Тъчпада е уникално прецизен. Работи с андроид 5+, Windows и др. Идеална за дистанционно за смарт телевизор (с LG поне работи, с други не знам). Преди нея бях пробвал 2-3 от малките бъбрековидни китайски безжични клавиатурки, които се оказаха големи бъгави боклуци. Тази е по-голяма, но безпроблемна. Ползва 2 АА батерии, още е с оригиналните, и не са сменяни, и понеже карала по над година с един комплект, а и тези не са ползвани много, сигурно ще изкарат още толкова. Продава се, защото не се ползва и само стои, по веднъж на 3 месеца да изглеждам 2-3 филма. Измених и setup-а си за гледане на филми, при който жична клавиатура ми стига. Цена 55 50 лв. Разбрах, че от тоя месец Logitech продуктите, и специално тази клавиатура, са поскъпнали почти двойно. Намирам я за около 85 лв. Има останали цени по 65 и подобни, но се обадих, и са необновени стари цени! Снимка 1 Снимка 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 Нова цена = 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMM Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Телефон за връзка или на лични ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Теди, това дали ще хваща от съседна стая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2017 Author Share Posted April 17, 2017 Дават го 10 метра, на 2.4Гхц микро приемник е. В момента е при родителите ми, даже още е опакован във въздушно-мехурчеста опаковка от еконт, защото вече я пращах в друг град, а човека се оказа нечовек и нагло не отиде да я вземе та се наложи да я връщам обратно. Затова в момента не мога да пробвам, но мога примерно утре да отида да я взема да видя. Зависи от това каква интерференция от рутери или безжични мишки има наоколо. Предполагам ако приемникът е изкаран по-надалеч от кутията на компютъра, т.е. не е много скрит зад метал или бюро, ще хваща нормално на 7-8 метра, стига да има "отвор" за вълните, примерно врата. Аз я ползвах за тв-бокс, макс на около 4-5 метра съм пробвал. T.e. поне по отношение на рейнджа мисля, че чудеса не трябва да се очакват. Може лек коментар на цената "за сериозни" :Р . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Виж моля те, да знам дали ще мога да я ползвам в хола, когато някога пак си купя телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Имам такава и от опит мога да кажа, че хваща бая. Специално се разходих из къщата (за тест през 1 и 2 стени) и нямаше проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 10, 2017 Author Share Posted May 10, 2017 Поради наличието на още интерес към клавиатурата, бях забравил да съобщя, че същата е продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.