Antares Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Short trailer: Official announcement За сега не намирам много информация за това дали ще се запази същата механика на играта, pathing и т.н., но е чудесна новина, че игра, която все още играя ще бъде модернизирана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Новата игра ще включва поддръжка за 4K резолюция и по-добро аудио и видео качество. Оригиналната версия на StarCraft вече е безплатна за потребителите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Оригиналната версия на StarCraft вече е безплатна за потребителите Още сутринта я инсталирах, но трябва да свърши работният ден, за да я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Още сутринта я инсталирах, но трябва да свърши работният ден, за да я пробвам Не си играл StarCraft: Brood War? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Не си играл StarCraft: Brood War? Не съм играл с години, а не ми се купуваше, за да направя 1-2 игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Не знам, но след ъпдейта до 1.18 - при мен играта е с невероятен лаг. Старата, 1.16 (запазих си копие) върви безпроблемно, но 1.18 е мега зле. Като се опитам да размърдам по-интензивно мишката, да кликам - УЖАС. Сече се едно я играя на 486-цата... StarCraft2 ми върви в пъти по-добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.