Jump to content
BulForum.com

Часовници Festina,Diesel,Swatch,Armani

Recommended Posts

Festina Chronograph F16489/5- 169 лв   ПРОДАДЕН ! 

Състояние: Като нов ! С кутия и книжки.

Diesel Overflow Chronograph DZ4203-                              

129лв. Състояние- със следи от употреба.С кутия и книжки.

Emporio Armani AR-1692 /Date- 88лв.- Състояние:със следи от употреба.С кутия

Diesel Mega Chief Chronograph DZ4282-
 179лв. - Състояние: Като нов ! С кутия и книжки

Diesel DZ1436 White-149лв. - Състояние - Като нов! С защитното фолио на стъклото и гърба.

Swatch Irony Blackie Chronograph -129лв - Състояние: Със следи от употреба.С кутия и книжки

Festina Chronograph Chrono Bike -F16969/1 - 299лв. -Състояние:Като нов! С защитното фолио на стъклото.

- Състояния - Като нов.С кутия и книжки

При интерес пишете за по-детайлни снимки !
0877925410 
Пловдив !

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Интересува ме Festina Chronograph Chrono Bike -F16969/1 имали гаранция, сертификат и от къде е закупен?

Евтините брандове като Фестина нямат сертификати. Сертификати нямат и брандове като Тисо, Едокс, Сейко Премиер Кинетик и т.н., които са от ниският сегмент на средния клас.

Единствено съм виждал сертификат на Драйфус&Ко (най-вероятно поради ръчната изработка) защото имам такъв, както и сертификата, ествествено. Бранда е от ниският сегмент на средния клас - като Тисо и струва около 1000 паунда (+/- 100). 

Комплектацията на всички евтини часовници (не визирам Q&Q) е:

Kутия и гаранционна карта, а тези от средният клас имат и упътване за работа с механизма (поне тези със швейцарски механизъм).

Преди да искаш нещо, проучи въпроса защото не само се излагаш а предизвикваш и голяма доза смях с незнанието си..

Имам дузина часовници, закупени нови от оторизирани дилъри в България и САЩ, на цени между 2 и 3000 USD и нито един от тях няма сертификат (с изключението, което споменах по-горе). Каишките от крокодилска кожа (двустранна, a не долната страна да е от някаква напа) - също нямат сертификати, въпреки че струват повече от най-скъпата Фестина :P

Знам, че мнението се класифицира като спам, но е добре да остане предвид полезността си

Eми колега ,той човека просто си прави вятър на устата и няма интерес към часовника,това вече е често срещано в форума.Часовника за който пита отдавна се продаде и хората му се радват.

Остана само Swatch Irony Blackie,който по всяка вероятност няма да се продаде през форума ! 

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...