Jump to content
BulForum.com

Продавам 1155 система (компютър)

Recommended Posts

Продава се следната конфигурация:
1) CPU: Intel i5 3570----------------------------190 лв
2) MB: AsRock Z77M LGA 1155--------------100 лв 
3) Ram: Corsair 2x8GB DDR3 1600 MHz------190 лв
4) PSU: OCZ 600w-------------------------------90 лв

Позиция 1) - добра и хладна бройка. Не е клоквана. Набързо видях, че пали на 4.3 GHz и с това се изчерпват тестовете за клок. Върви с неизползван бокс охладител.
Позиция 2) - в идеално козметично състояние, върви с кутията, планката и аксесоарите. Не му работи изхода за вградената видеокарта. И позволява овърклок само на всичките ядра. Поне с процесора описан по-горе. Затова и цената му е такава. Всички портове си му работят и няма други проблеми (USB,PCIex,SATA,ЛАН, Звук).

Позиция 3) - идеално състояние (на снимките се вижда, че е с доживотна гаранция)
Позиция 4) - в идеално състояние

Нещата се намират в Пловдив. За града може да се уреди лично предаване, за другите градове - куриер с възможност за преглед и тест. Ако имате въпроси на които не съм отговорил - питайте на лично, в темата или на телефона.
Тел. о882 73343две

Тъй като от друг форум има желаещ за дъното, то ако някой му трябва само процесора - да заповяда :)

За съжаление, колегата днес ме информира, че си е намерил друго дъно. За да не изглежда като абсолютен офф - сложил съм снимки и съм обновил информацията.

Процесора го давам вече за 190 лв, а дъното се оказа, че има проблем с вградената видеокарта и позволява клок само на всички ядра. Та заради това цената му е 100 лв.

И дъното е продадено. Останаха само РАМ паметта, която напомням е с доживотна гаранция (има си гаранционна карта, която го удоствоерява) и захранването.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...