Bruss Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Аве хора да знаете защо спряха сериала по BTV и пуснаха някво Тутенщаин Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Yu-Gi-Oh е най-малоумното детско което съм виждал някога!!! Тва е една голяма комерсиална простотия с цел реклама на всякакви простотии свързани с него. Колкото до самата игра такива игри с карти съществуват от край време и няма нищо лошо в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Абе по добре е от оная бооозаааа по първа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Абе по добре е от оная бооозаааа по първа. <{POST_SNAPBACK}> то по 1-ва всичко е боза. коя от всичките имаш предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Деда знам, нещо ми трепна ръката, та без да искам пуснах първа и даваха една тъпня, пазители на земята май беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Някои ще ми отговорили - Защо го спряха и пуснаха някво Тутенщаин Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 ps. Ot4aqn sum .. kakvo shte stane s nas sled 10 god ... nito slushame ka4estvena muzika .. nito gledame ka4estvena televiziq. Vqrno vseki sam izbira, no puk nito ima izbor, nito ima hora koito imat intelekta da izbirat. <{POST_SNAPBACK}> q kaji kva muzika slushash Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 A nqkoi shte m kazhe li zashto mogat da sazdavat takiva prosti ama naistina prosti film4eto koito decata posle da gi gledat(i az sum dete)i zashto im haresva filma tolkova tolkova :blink:I ako tva e vqrno 4e shte ima i dr sezoni prosto me razo4arova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ne moga da razbera kvo ob6to ima vuzrasta s animaciite az poznavam hora koito sa na po 20 i nad 20 i pka gledat animeta i mn se zaribqvat taka 4e spored men nqma zna4enie vuzrastta Yu-Gi-Oh is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Yu-Gi-Oh е най-малоумното детско което съм виждал някога!!! Тва е една голяма комерсиална простотия с цел реклама на всякакви простотии свързани с него. Колкото до самата игра такива игри с карти съществуват от край време и няма нищо лошо в тях. <{POST_SNAPBACK}> Точно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Mejdu Anime i IU-GI-OH(boli) ... ima razlika ot tuka do nebeto. ps. za muzikata: Metallica, U2, Lacuna Coil, Anathema, Pantera, Iron Maiden, 2pac, DMX, Eminem, G-Unit, Limp Bizkit, Linkin Park, Enigma, Chicane, Prodigy .. i tn. oba4e za jalost no 4alga at all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Hmmmmmmmm !!!Първо се пи6е Yu-Gi-Oh и второ е манга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Абе аз доколкото знам аниме е филм, а манга е комикс. Ако се бъркам извинявайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Вчера гледах филма http://warez.ru:8080/FTP/Moviez/@Replace/Yu.Gi.Oh.(2004)/ бива го Ne moga da razbera kvo ob6to ima vuzrasta s animaciite az poznavam hora koito sa na po 20 i nad 20 i pka gledat animeta i mn se zaribqvat taka 4e spored men nqma zna4enie vuzrastta Yu-Gi-Oh is the best <{POST_SNAPBACK}> Respect аз още малко ще стана на 20 ама супер много му се кефя на тва детско Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 лелееее (тая сутрин станах по-рано и реших да прегледам каналите ... и се задържах на бтв) к'ва е тая тъпня бе?! такива анимацийки ли гледате вече не мога да повярвам с какви неща баламосват малчуганите .... не мога да се сетя в момента за точно определени, но едно време бяха ... детски ... и каква е разликата между манга и анимация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Аз мнооо си обичам анимациите тва Ю ги о е зарибено детско даже и играта я играя мноо яка It`s time to dueeel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Ю Ги О е пълна помия!!! За малките деца, че го гледат......разбираемо е, нямат още много акъл, обаче да го гледат хора на 17-18 години Или са мръднали или са бавно развиващи се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 ... и каква е разликата между манга и анимация? <{POST_SNAPBACK}> Най-просто казано мангата е комикс, а анимето - филм/сериал. Ю Ги О е пълна помия!!! За малките деца, че го гледат......разбираемо е, нямат още много акъл, обаче да го гледат хора на 17-18 години Или са мръднали или са бавно развиващи се. <{POST_SNAPBACK}> Имало е дни, в които от всичко, което дават по телевията, Yu-Gi-Oh! е най-интересното. Иначе ако трябва да сме честни, има разкази на тема Yu-Gi-Oh!, които са по-добри от сериала. Но това е друга тема. За превода и дублажа няма да говоря, 'щото не искам да си изпрося първите 20% Warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 За превода и дублажа няма да говоря, 'щото не искам да си изпрося първите 20% Warn. тва да не са мист форумите че да си изпросиш 20% ей тайа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 seriala e otvratitelno imbecilen, glupav, detski i sgomnqsan spored men! za nishto na sveta ne bih si gubil vremeto s nego!!! osven tova napravo mi se dosira kato vidq lapetiie da igraqt na igrata Yu-Gi-Oh-Cakat-Ma-V-Gaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Според мен в чудовищата има нещо зарибяващо(странно ми напомнят нещо което съм гледал преди доста време, но не мога да се сетя какво), но смисъл - Sry Bro, тук ще прескоча . А за отекчителните и разтегливи разговори - No comment Като цяло 3 от 10.(от човек който е гледал 3-4 епизода поради принуда). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Според мен в чудовищата има нещо зарибяващо(странно ми напомнят нещо което съм гледал преди доста време, но не мога да се сетя какво), но смисъл - Sry Bro, тук ще прескоча . А за отекчителните и разтегливи разговори - No comment Като цяло 3 от 10.(от човек който е гледал 3-4 епизода поради принуда). <{POST_SNAPBACK}> podkrepqm no dobavqm ocenka 1/10, shtoto se otvratih oshte sled parviq epizod, sluchajno zasechen po tv-to, a v chudovishtata nqma nishto zaribqvashto, mnogo sa kelqvi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 ... част от една рецензия, за едно друго детско в Light [Капитал]: " Винаги се ядосвам (безмълвно), когато второкласникът ми се устреми в ранните уикенд зори към телевизора с деловото: "Имам детско!" Това, което гледа захласнат, си е чист хорър, маскиран като япоснко аниме. Неговото "Ю-Ги-О!" е единствено агресия, дуели с чудовища и стратегиите за тях, в един момент отнемат душата на главния герой, а лошият се казва Пегъсъс. Сигурно с такива филмчета превръщат японците още от малки в познатите корпоративни еничари. Според мен поне на 8 години е редно да се гледат клсическите "Дисни" - хуманизъм и консервативни семейни ценности, красота и нежност в рисунката, а песните - мелодичен поп. Сигурно съм безнадеждно старомоден... Чуйте обаче радостните реакции на най-малките по време на прожекцията на "Слонбалон" и ще разберете, че има неща, които не остаряват. ....." мда ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Аз го гледам и съм много зарибен.Гледам го почти от самото начало.За разлика от Pokemon тя е много по-яка. <{POST_SNAPBACK}> Не си ли малко голям за това? Но както и да е. И аз му бях фен преди, но сега ми омръзна. Иначе е измислен интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.