Grosmaster Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Телефона е минал покрай Vertu, но за тези пари е ясно че е реплика. Състоянието му е неразличим от НОВ, аз го ползвам и все още ползвам вече 3-ти месец. Хубавото на телефона е че работи с 3 сим карти едновременно, брутално голяма батерия 5800mAh (рекорда ми е 23 дни, като вечер също е активен с 2 сим карти, нормално кара 14-15 дни) Телефона е чудесен за ало-ало, доста масивен (метален), може да се използва и като power bank (външна батерия с която да зареждате други устройства). Българско меню няма, но има на руски език. Менюто е елементарно, като на Нокия. Звъни доста силно, чува се ясно и има опция да записва входящи и изходящи повиквания. Бонус към телефона давам и 4GB карта памет, заредена с оригинални мелодии от Vertu. Има още блутут, фенерче, МР3 плеър, МР3 за входящо повикване и тн.... Към телефона има зарядно и неизползвани слушалки. Работи с всички оператори! Понеже идва лято ще използвам картфони и този няма да ми трябва. Приемам и бартер, стига да ми допадне. ЦЕНА: 180лв. За Пловдив лично предаване (Кючука), но е възможна и доставка с Еконт за сметка на получателя с опция преглед и тест. 0896469999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 17, 2017 Author Share Posted March 17, 2017 Еднократен ЪП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Телефончето замина, темата е за кошчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.