Midex Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Днес слънцето грейна и се сетих, че пак ще настане време да сложим слънчевите очила. Преди 2 дена ми пристигна последния чифт, който бях поръчал доста отдавна и от който модел вече съм продал във форума няколко чифта. Този последният ми е напълно излишен, защото имам същите, които нося и поради тази причина тези все още са си с найлончетата. Очилата са с пълна UV защита, поляризирани са и режат всякакви странични отблясъци (лично изпитано в колата)...и към тях смятам да дам няколко бонуса, но засега ще си ги запазя за някой и друг ъп , като разбира се ако някой вземе очилата преди това, ще му дам и всичките бонуси с тях. Продават се за 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Запази ми ги , тия дни ще идвам към Пловдив, ще се засечем. И дай на лично някакъв актуален телефон да ти звънна де За мойта малка кратуна дали ще станат, че така като се замисля, това си е фактор Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Нареждам се на опашката......засега май съм втори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.