Midex Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Разгледах сайта...малко са попресилили нещата с някои примери, но в общи линии нещата стоят точно така. Точно в момента (03.50) повтарят един филм по Дискавъри за световната конспирация - всички неща - масоните, символите тук и там и още много много неща са изложени по доста интересен начин. Вероятно някои от вас са го гледали и преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 О,Мидекс,мерси,отивам да гледам,въпреки че ми се спи малко...Колкото до сайта-мисля,че е пресилен доста....за английските песни не мога да кажа със сигурност,защото английския не ми е майчин език,но за БГ песните-определено не е вярно или поне си нагласят както им е угодно...чува се там някво подобие на техния текст,но мисля,че е по-скоро случайно. ПИФ,обаче е 100%...ама няма лошо,купон си правят момчетата.А тези от сайта с техния сатантизъм...прекаляват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 a kak moga da go vida toia 25 kadar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 за английските песни не мога да кажа със сигурност,защото английския не ми е майчин език,но за БГ песните-определено не е вярно или поне си нагласят както им е угодно...чува се там някво подобие на техния текст,но мисля,че е по-скоро случайно.ПИФ,обаче е 100%...ама няма лошо,купон си правят момчетата.А тези от сайта с техния сатантизъм...прекаляват <{POST_SNAPBACK}> Случайност ли??? слушай някой бг рап<ако може да се наре4е рап> наопаки и пак ми кажи 4е е случайност В днешно време май е "конспирацията rullzzz" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 a kak moga da go vida toia 25 kadar ? <{POST_SNAPBACK}> Като гледаш внимателно! Трябва да се гледа кадър по кадър и се виждат! А, това, че тези неща ти влияят, е доказано от учените преди доста години. Било е използвано масово с рекламна цел (в рекламите и филмите), но, след като е установено, че въздействат твърде много и могат да подведат зрителя в много насоки, се забранява употребата им! Което не значи, че не се използват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 a kak moga da go vida toia 25 kadar ? <{POST_SNAPBACK}> Do kolkoto sam zapoznat s tehnologiata 25 -tia kadar daje ne e tsial kadar a e 1/4 prodaljitelnost za da ne moje da se vidi poneche mozaka ti ne moje da go obraboti tolkova barzo no bodsaznatelno ostava niakade tam v mozaka ti i te kara da pravish niakoi nesta. dori i da ima takav kadar spored men ne moje da se hvane s capture koito zapisva s 25 fps, a sam vijdal vilmcheta koito ima takav kadar no e e s nesto opredeleno a samo s tsviat naprimer cherveno za agresia itaka natatak moje i da ne sam prav, i se nadiavam niakoi zapoznat da me ubori s dokazatelstva, stoto vsichki sme chuvali no vseki razlichno nesto za toia porslovut 25 kadar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php...angra\.org Дали да не merge... хмм... merge-вам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 леле леле и пише че за да се освободи човек трябва да си изхвърли всичката рок музика бързо бързо трийте всичката от вареза че направо сме я втасали Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Нещо не ми харесва това, което чета в тази тема Проблемът според мен е самият опит да бъдат манипулирани част от зрителите, поне според мен това е меко казано вулгарно и цинично (става въпрос за ония идиоти от сблъсък). И което е по-лошо обществото остава безучастно. Не е важно средството чрез, което ще се извършва манипулирането, в случая 25-тия кадър или нещо друго. Във всяка нормална държава такава глупост няма да остане безнаказана и тия копеленца няма да си намерят място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 tova... Bez komentar . <{POST_SNAPBACK}> Хаха е тва направо ме разби.Само абележете: Мария Илиева Песен: "Нищо" [mp3 файл]Напред: "Нищо, нищо, нищо, нищо..." Назад: "Плачи, мълчи, плачи, мълчи!" Много ми е интересно как "Нищо" веднъж е на обратно е Плачи и веднъж Мълчи.А да не говорим че като обърнеш думата Хищо се получава Ощин кадето е доста дълеч от Плачи и мълчи. Само не ми е ясно как така Б Т В излъчват 25тия кадър и няма санкции.Нали ООН са го забранили?Как така тази новина не е стигнала до медиите.Ако не някой друг то поне Канал 1 ще каже нещо.Тва според мен си е пълна измислица на група откачалки решили да се гаврят с хората.Иначе тва за 25тия кадър си е истина,но едвали някоя телевизия ще се възползва от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 bratmito, пусни си песничката на обранто и ще видиш как става! Пусни си филмчетата на Боби Турбото и ще видиш как става! Не се изказвай неподготвен просто ей така за шоуто! Глупаво е от твоя страна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 paranoqta vi goni neshto...shto ne se zapishete kak si govorite s nqkaf priqtel i sled tva ne si go pusnete naobratno...sled tova go pusnete i na oneq paranoicite..te she izmislqt neshto sataninsko v zvucite bas durja..as sum gledal po4ti vsi4ko na turboto i da vi kaja po nikakav na4in ne sa mi povliqli v POVE4E...nito mislq pove4e za sex,nito za satani i gluposti...kvi satanizmi ue as sum ateist za men takova nqma... otnovo kazvam..vliqnie varhu men tova ne e okazalo prosto horata tursat kakvo da pluqt..normalna "bulgarska" rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 liquid, всичко, освен параноята е вярно! Няма параноя, човече, просто коментираме. А и не отричам, че в сайта нещата са силно пресилени. Не може да се отрече също, че повечето "сатанински" моменти в песните се хващат на магия и явно са станали случайно. Но какво от това?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 bratmito, пусни си песничката на обранто и ще видиш как става! Пусни си филмчетата на Боби Турбото и ще видиш как става! Не се изказвай неподготвен просто ей така за шоуто! Глупаво е от твоя страна... <{POST_SNAPBACK}> Пуснах си песничката на обратно и няма нищо,ама нищо общо с това което казват онези.Поне аз нищо такова не чух.Боби турбото не съм пускал а и честно казано не ми се занимава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Наблегни на второто си изречение Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Пуснах си песничката на обратно и няма нищо,ама нищо общо с това което казват онези.Поне аз нищо такова не чух.Боби турбото не съм пускал а и честно казано не ми се занимава <{POST_SNAPBACK}> Препоръчвам ти песента на "Играта-Искаш да танцуваш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Абе прочетох ги тея неща в tangra.org и в първия моент беше малко неприятно за тези 25-ти кадри, дето както много хора са споменали не са реклама Хед & Шолдърс примерно ми са некви сатанински(уж) олигофрении. Сайта обаче явно се върти наистина от големи малоумници. Хеле пък и некви хорица с фамилия "Боголюбов". Всеки с малко якъл ще зачатка че има нещо нагалсено в цялата им организации или квото е там. Или пък сигурно не могат да намерят обяснение за собствените си грешки и зарибяват с тея филми за светованта конспирация. P.S. страшно глупав форум има тая тангра.орг P.P.S. ако има някой кйто да не е слушал Боби Турбото-"Три Синджира Боби" може си я дръпне и да си я пусне на обратно... има кво да се чуе Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 tva sa palni shetove (ot shit) ... kakto kazva edin priatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.