Jump to content
BulForum.com

25-ти кадър

Amancer

Recommended Posts

Разгледах сайта...малко са попресилили нещата с някои примери, но в общи линии нещата стоят точно така. Точно в момента (03.50) повтарят един филм по Дискавъри за световната конспирация - всички неща - масоните, символите тук и там и още много много неща са изложени по доста интересен начин. Вероятно някои от вас са го гледали и преди.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

О,Мидекс,мерси,отивам да гледам,въпреки че ми се спи малко...Колкото до сайта-мисля,че е пресилен доста....за английските песни не мога да кажа със сигурност,защото английския не ми е майчин език,но за БГ песните-определено не е вярно или поне си нагласят както им е угодно...чува се там някво подобие на техния текст,но мисля,че е по-скоро случайно.

ПИФ,обаче е 100%...ама няма лошо,купон си правят момчетата.А тези от сайта с техния сатантизъм...прекаляват

за английските песни не мога да кажа със сигурност,защото английския не ми е майчин език,но за БГ песните-определено не е вярно или поне си нагласят както им е угодно...чува се там някво подобие на техния текст,но мисля,че е по-скоро случайно.

ПИФ,обаче е 100%...ама няма лошо,купон си правят момчетата.А тези от сайта с техния сатантизъм...прекаляват

Случайност ли??? :confused :confused :confused

слушай някой бг рап<ако може да се наре4е рап>

наопаки и пак ми кажи 4е е случайност

В днешно време май е "конспирацията rullzzz" :cry

a kak moga da go vida toia 25 kadar ?

Като гледаш внимателно! :D Трябва да се гледа кадър по кадър и се виждат! А, това, че тези неща ти влияят, е доказано от учените преди доста години. Било е използвано масово с рекламна цел (в рекламите и филмите), но, след като е установено, че въздействат твърде много и могат да подведат зрителя в много насоки, се забранява употребата им! Което не значи, че не се използват!

a kak moga da go vida toia 25 kadar ?

Do kolkoto sam zapoznat s tehnologiata 25 -tia kadar daje ne e tsial kadar a e 1/4 prodaljitelnost za da ne moje da se vidi poneche mozaka ti ne moje da go obraboti tolkova barzo :) no bodsaznatelno ostava niakade tam v mozaka ti i te kara da pravish niakoi nesta. dori i da ima takav kadar spored men ne moje da se hvane s capture koito zapisva s 25 fps, a sam vijdal vilmcheta koito ima takav kadar no e e s nesto opredeleno a samo s tsviat naprimer cherveno za agresia itaka natatak moje i da ne sam prav, i se nadiavam niakoi zapoznat da me ubori s dokazatelstva, stoto vsichki sme chuvali no vseki razlichno nesto za toia porslovut 25 kadar

леле леле и пише че за да се освободи човек трябва да си изхвърли всичката рок музика :devil бързо бързо трийте всичката от вареза че направо сме я втасали B)

Нещо не ми харесва това, което чета в тази тема :angry:

Проблемът според мен е самият опит да бъдат манипулирани част от зрителите, поне според мен това е меко казано вулгарно и цинично (става въпрос за ония идиоти от сблъсък). И което е по-лошо обществото остава безучастно. Не е важно средството чрез, което ще се извършва манипулирането, в случая 25-тия кадър или нещо друго. Във всяка нормална държава такава глупост няма да остане безнаказана и тия копеленца няма да си намерят място. :angry1

tova... Bez komentar :).

Хаха е тва направо ме разби.Само абележете:

Мария Илиева Песен: "Нищо" [mp3 файл]

Напред: "Нищо, нищо, нищо, нищо..."

Назад: "Плачи, мълчи, плачи, мълчи!"

Много ми е интересно как "Нищо" веднъж е на обратно е Плачи и веднъж Мълчи.А да не говорим че като обърнеш думата Хищо се получава Ощин кадето е доста дълеч от Плачи и мълчи.

Само не ми е ясно как така Б Т В излъчват 25тия кадър и няма санкции.Нали ООН са го забранили?Как така тази новина не е стигнала до медиите.Ако не някой друг то поне Канал 1 ще каже нещо.Тва според мен си е пълна измислица на група откачалки решили да се гаврят с хората.Иначе тва за 25тия кадър си е истина,но едвали някоя телевизия ще се възползва от него.

bratmito, пусни си песничката на обранто и ще видиш как става! Пусни си филмчетата на Боби Турбото и ще видиш как става! Не се изказвай неподготвен просто ей така за шоуто! Глупаво е от твоя страна...

paranoqta vi goni neshto...shto ne se zapishete kak si govorite s nqkaf priqtel i sled tva ne si go pusnete naobratno...sled tova go pusnete i na oneq paranoicite..te she izmislqt neshto sataninsko v zvucite bas durja..as sum gledal po4ti vsi4ko na turboto i da vi kaja po nikakav na4in ne sa mi povliqli v POVE4E...nito mislq pove4e za sex,nito za satani i gluposti...kvi satanizmi ue as sum ateist za men takova nqma... otnovo kazvam..vliqnie varhu men tova ne e okazalo :) prosto horata tursat kakvo da pluqt..normalna "bulgarska" rabota :( :angry:

liquid, всичко, освен параноята е вярно! Няма параноя, човече, просто коментираме. А и не отричам, че в сайта нещата са силно пресилени. Не може да се отрече също, че повечето "сатанински" моменти в песните се хващат на магия и явно са станали случайно.

Но какво от това?!?

bratmito, пусни си песничката на обранто и ще видиш как става! Пусни си филмчетата на Боби Турбото и ще видиш как става! Не се изказвай неподготвен просто ей така за шоуто! Глупаво е от твоя страна...

Пуснах си песничката на обратно и няма нищо,ама нищо общо с това което казват онези.Поне аз нищо такова не чух.Боби турбото не съм пускал а и честно казано не ми се занимава

• 4 weeks later...
Пуснах си песничката на обратно и няма нищо,ама нищо общо с това което казват онези.Поне аз нищо такова не чух.Боби турбото не съм пускал а и честно казано не ми се занимава

Препоръчвам ти песента на "Играта-Искаш да танцуваш"

• 3 months later...

Абе прочетох ги тея неща в tangra.org и в първия моент беше малко неприятно за тези 25-ти кадри, дето както много хора са споменали не са реклама Хед & Шолдърс примерно ми са некви сатанински(уж) олигофрении. Сайта обаче явно се върти наистина от големи малоумници. Хеле пък и некви хорица с фамилия "Боголюбов". Всеки с малко якъл ще зачатка че има нещо нагалсено в цялата им организации или квото е там. Или пък сигурно не могат да намерят обяснение за собствените си грешки и зарибяват с тея филми за светованта конспирация.

P.S. страшно глупав форум има тая тангра.орг

P.P.S. ако има някой кйто да не е слушал Боби Турбото-"Три Синджира Боби" може си я дръпне и да си я пусне на обратно... има кво да се чуе

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...