Fixa Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Захранването е оригинално на DELL, реални 525 вата, тежко и качествено захранване. Почти чисто ново е и работи тихо и без никакви проблеми. Има 5 извода за SATA, има и извод за допълнително захранване на Видео карта и още други малки изводи като Флопи и т.н. Става за всякакви десктоп конфигурации с компоненти захранвани на SATA, за които 525 вата е достатъчно. Както се вижда на снимката, няма изводи за старите IDE компоненти.Пращам го с опция преглед и тест. Ако пък някой ако може да ми помогне да тръгне това Захранване на моята стара Конфигурация: (DELL OPTIPLEX 960 MT) нека да ми пише, или ако някой има Оригинално Захранване на DELL което да е съвместимо със моята Конфигурация: (DELL OPTIPLEX 960 MT) минимум 450 вата съгласен съм за Бартер. Пращам и със Куриер: Econt за сметка на купувача Гаранция: Няма Снимки: За връзка със мен: Тук или на Номер: 0896167845 Местоположение: Пловдив Цена: 50 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixa Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Да Ъпнем.Някой ако има възмежност да ми помогне да го ползвам това Захранване на моятя стара Конфигурация: (DELL OPTIPLEX 960 MT) нека да ми пише.Или ако някой има Оригинално Захранване на DELL което да е съвместимо със моята Конфигурация: (DELL OPTIPLEX 960 MT) минимум 450 вата съгласен съм за Бартер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixa Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 Продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.