Jump to content
BulForum.com

Vampire The Masquerade?

SHeeRWaVe

Recommended Posts

Ako nqkoi ia im a i moje da q uploadne i daje go napravi shte sum mnogo blagodaren. Igrata e super, ai sled patcha za save-vane po vsqko vreme e trepach no ne sum q namiraal ot 100 godini :). Tursq po vuzmojnost cqlata tq e na 2 CD, puki sled kato gledah "Hellsing" oshte poveche se zaribih na tema vampiri. Hellsing e mnogo qka manga koito moje da si q nameri da q gleda. ako moga shte q kacha no me sumnqva shtoto sum v SF i rqdko si idvam v PL.

mi predvaritelno blagodarq, opne za tova che mi prochetohte topica :)

Blagodarq GOGO. Ne zxanm dali uspqh na e-mail ili private message dti pratq sled send neshto ne mi zarejda nishto moje dasi e taka no, ako iskash mojesh da mi pishesh na sheerwave@abv.bg da se vidim ako si v plov i napravo na diskove da si q kacha. :)

SHeeRWaVe, извинявай, но бях по партита и много не съм се прибирал. Ей ся щи изпратя едно писмо.

:D az si pomislih che si me zabravil :). Dobre thnx, ama gledam che kum 9 sutrinta si napisal sha mi pishesh i v poshtata nqmam nishto, prosto se chudeh da ne si sburkal adressa ili neshto. ako mojesh pishi pak

sheerwave@abv.bg

a i ako sluchaino si v kichuka dnes (petuk sum na noshtna v D-net, rabota de, moje da naminesh ot 21:00 sum) (sreshtu "Mars" e d-neta ,10x pak

Добре, пратих ти още един -mail, отговори му да знам че си го получил и уговорката е готова.

М/у другото, познаваш ли един Сашо, наречен Наляво?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...