PinHead Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 USB екстендери, в запечатано пликче. Трябваха ми преди време, но доставката се забави много и вече не са ми необходими. Цена: 12лв/бр останаха 5бр Намират се в Пловдив. Контакти: ЛС или на О899 О1616о Радослав. Пишете по-добре на ЛС, като съм на работа нямам възможност да говоря по тел. Пращам по еконт за сметка на получателя. За Пловдив може лично предаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Ако може само да напишеш тези екстендери за до колко метра са ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Освен това беше добра идея да отвориш едно от пликчетата и да изкараш един екстендер да се види по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Не знам колко е оригиналния кабел, в описанието пишеше 60 см. Не искам да ги отварям (запечатани са), защото после по-трудно се продават. То кво има да му гледаш - екстендер като екстендер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Добре, че даде примерна снимка...аз съвсем друго си представях нещо като 'USB extender' only. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Tо който му трябва, знае какво е от снимката ми се вижда достатъчно. Ама да, прав си, то който не е запознат няма как да знае. Ама то обикновено хората, които не знаят какво е, не им трябва. Да се считат за продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.