Ferante Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Здравейте, препоръчайте марка/ модел люлеещ се ергономичен стол за продължително стоене пред камината/ телевизора. За момента сме се спряли на това (тъй като го рекламират за майки с бебета, та сигурно ще е удобен и за мен): Икея също предлагат подобен стол, но имам съображения колко e удоберн: http://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/series/07472/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Този от Икеа /вдясно/ го имам и е страшно удобен. В началото ми се струваше странен и стоях малко на тръни на него, че не съм много лек на кг. но е наистина много здрав. Детето ми скача върху него и няма наченки да се троши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 В крайна сметка взехме стола на Икеа, който ти спомена. С "високия им клас" дамаски излезна доста сполучливо бюджетно решение. За момента не ми допада, единствено че подлакътниците са от дърво, а не от някаква мека материя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.