kemelo Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Здравейте на всички, може ли да ми препоръчате коректна фирма за интериорни врати за района на София. Споделете мнение. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Единственото място, където ми харесаха вратите, а обиколих всички магазини и фирми е Диадорс. Навсякъде вратите бяха меко казано евтини на външен вид и с висока цена. Поръчах 3 интериорни за 1500лв. от Диадорс и чакам монтаж средата на януари. Всичко останало беше леш. На едно място харесах врата, като ми казаха цена за един брой 1340лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaronat Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Фирми много важното е да имаш пари и тъпения най-вече и да попаднеш на коректна фирма. Иначе 3 врати за 1500 ми се струва твърде много, дано поне да са качествени ида си заслужават парите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Както каза Лъки, Диадорс.Купувал съм от тях входна врата и и интериорна.Две врати, интериорни с монтажа, професионално извършен без забележки, извън гр.Пловдив излезнаха към 700 лева.Входната няма да я коментирам, че тя беше с много работи и е доста скъпа.Но пак бих купил врати от тях.Доволен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Фирми много важното е да имаш пари и тъпения най-вече и да попаднеш на коректна фирма. Иначе 3 врати за 1500 ми се струва твърде много, дано поне да са качествени ида си заслужават парите! Не е много за качествени врати. За мукава може и много по-малко да се дадат. Въпрос на изисквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemelo Posted December 22, 2016 Author Share Posted December 22, 2016 Майко мила, то било голяма скъпотия аз гледах едни на много по ниски цени, може би са били много не качествени. Аз имам 1000 трябват ми 4 врати, определено до никъде няма да ми стигнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 За около 400 лева може да се намерят сравнително прилични интериорни врати без изгъзици естествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Даже и в Диадорс може и да има нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Толкова са де, 440лв. ми е вратата, имам стъкло на едната, което е около 40лв., отделно смених дръжките, за да са като на външната врата, още нещо имаше, което исках да се направи и те ги 1500лв. с отстъпка, излизаха около 1570лв., без стъклото, но защото съм купувал други неща от тях и това е поредното, ми направиха някаква отстъпка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemelo Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 Благодаря ви за ценния съвет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.