GOGO Posted November 20, 2002 Share Posted November 20, 2002 Аз ли съм много тъп, или просто на никоя карта няма подводници? Аз подводница до сега НЕ съм намирал. Толкоз. Пък отгоре на това и самолет не мога хубаво да карам, и то к'во остава? А ако някой ми каже как да искам артилерийски обстрел, место само да предлагам аз да стрелям, много ще съм му благодарен. Ако пък на никой не му се занимава, то поне ми кажете къде има FAQ, щото аз ник'во не мога да намеря. А, и ако някой знае Battlefield 1942: Southern Front и Battlefield 1942: The Road to Rome какво са, и ако са нещо, от къде мога да ги взема, ще го черпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 20, 2002 Share Posted November 20, 2002 Ti nesi tap a igrata.Ta4e nese qdosvai i az nesam karal podvodnica pak i samo az sa biq teq bots ot mene ni6to ne pravat mnogo tapa igra samoleta se opravlqva s mi6kata.6taqx das i 4upa moita dokato izletq Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 20, 2002 Author Share Posted November 20, 2002 Да, тъпичко си е с ботове, а самолетите и без това не се оправляват (добре). Ама трябва да признаеш, че много як multiplayer ще излезе от тая игра. Само дето тряат много хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 20, 2002 Share Posted November 20, 2002 Dosta hora trqbvat be 4ovek 6toto botovete sa mnogo tapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 22, 2002 Author Share Posted November 22, 2002 Да бе, знам Теоритично, ако можеш да събереш 20 + човека може да стане много яко меле. Ботовете постоянно слизат от кртечниците, карат 'се едно че нямат книжки и с тия самолети само кражат. Т'ва мойте ботове, де. Ония от другия отбор се справаят доста добре. А! Намерих подводница! На "Wake Island", като се пуснеш сам, на едно място са събрани всички кораби и има и поводница. Не знам обаче къде се намира нормално, но катера има радар, с който май може да засича подводници. B-29 пък и има на El-Alamain от англичаните, само дето 'се някой бот го взима и не чака gunner-и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.