Zrockbg Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Здравейте, колеги. Имам следният проблем с телефонче Meizu mx5 - при изпускане му изгоря дисплея (явно не са от най-надежните телефони, защото беше със стъклен протектор, кейс и т.н,). Учудващото за мен бе, че по дисплея няма напукано, а само даде черен екран и повече не може да се включи. Не намирам никъде сервиз за телефона, а в Techmart от където го взех ми искат доста висока сума за ремонт (почти колкото струваше телефона, което е безсмислено според мен.) В Китайските сайтове виждам, че дисплей с дигитайзер върви от 120 до 150 лв, тъй че, ако някой разполага с такъв в града или евентуално се занимава с ремонти - може да поръчаме от китайски сайт и допълнително да заплатя за ремонта.Ако някой може да помага нека да пише на ЛС - телефон за контакт не оставям, защото в момента липсва такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 На мен един майстор 2 пъти ми поръчва по интернет и сменя дисплей на таблет.Лошото е че много се чака...около 30-40 дена.Иначе е много точен.Телефона му е 0988946559 ,а сервиза му е в Смирненски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.