gado Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Цената е определяща! П.п. Моооля, не ме занимавайте със странни оферти на лично. Ако изобщо имате такива (оферти) поствайте ги тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 25, 2016 Author Share Posted December 25, 2016 Продължава да се търси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksk Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Здравей, малко офтопик. Аз купих такъв, но не тръгна на моето дъно, въпреки че производителя дава, че го поддържа. Моето дъно е ASUS P7H55-M. Интересно ми е какво е твоето дъно, с какъв процесор си в момента и дали си пробвал с i7? Поздрави и весело посрещане на 2017г.! ModEdit: И ако може въпросите и отговорите да си ги продължите на ЛС все пак... Здравей, малко офтопик. Аз купих такъв, но не тръгна на моето дъно, въпреки че производителя дава, че го поддържа. Моето дъно е ASUS P7H55-M. Интересно ми е какво е твоето дъно, с какъв процесор си в момента и дали си пробвал с i7? Поздрави и весело посрещане на 2017г.! ModEdit: И ако може въпросите и отговорите да си ги продължите на ЛС все пак... OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 Процесорът е намерен. Темата е за склада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.