Jump to content
BulForum.com

Продавам ЗЕЛЕНИ LED крушки ,T10, canbus, диоди габарит W5W

Recommended Posts

ЗЕЛЕНИ LED крушки ,T10, canbus, диоди габарит W5W

W5W Canbus 10 SMD 5630 5730 LED Light Bulb

Цвят : ЗЕЛЕН

стават за габарит, номер и други съвместим цокъл

LED Chip Type: 5730 5630 SMD (5.7mm×3.0mm)

LED Chip Q'ty: 10 chips (8 around & 2 forward)

Socket type: T10 / W5W / 194 ...

Voltage: DC 12V only

Luminous flux: 200 - 220LM

Lifespan: 60, 000 hours

2 бр. --- 4 лева

102624644_1_585x461_zeleni-led-krushki-t

Само да вметна, че щом са зелени, по никакъв начин няма как да станат нито за габарит, нито за каквото и да е по осветлението отвън, а най-много за нещо интериорно. Преди време бях сложил 2 подобни в зелено да осветяват задния номер (колата ми също е в зелен цвят), но веднъж ме спряха за проверка на документите и случайно забелязаха осветлението на задния номер, след което ме принудиха да го махна и да го сменя с бяло, иначе съм подлежал на глоба, понеже по правилник само коли със специално предназначение (МВР, пожарна и т.н.) могат да ползват цветни светлини отвън (без значение къде), а всички останали трябва да караме единствено с бяло или стандартното жълтеникаво от стария тип крушки. Не че не може да си караш и с цветно осветление, но не си заслужава риска да те глобят за 2 крушки. ;)

Мислих че не трябва да се ползват само светлини като тяхните и като линиейки и т.н(синьо и червено), не знаех че и за другите правят проблеми...

И аз мислех същото...още повече, че беше за задния номер, който в движение няма как да видят от предна позиция, а като отмина и го видят, надали някой ще тръгне да ме гони да ме глобява за 2 зелени диода, но не предвидих варианта, че някой ден може да ме спрат за нещо друго и да обиколят покрай колата. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...