Jump to content
BulForum.com

92 плюшени играчки

Recommended Posts

Почти е събрана сумата, остана ми среща само с още двама човека и от друг да получа превод по Еконт.

Колегата ЕЕК!, с когото се видяхме няколко пъти, даде една чудесна идея, която много ми хареса. Става въпрос за Детското хихургично отделение във УМБАЛ "Св.Георги" , което в момента се ремонтира.  Играчките ще се дават  на децата, лекуващи се там, и, евентуално, даже и ще се подарява по 1, която то си избере. Така неприятния престой в болницата поне мъничко ще се разнообрази. Колегата каза, че и още нещо ( за което не бяхме помислили ) ще бъде направено за сметка на самата болница - играчките ще бъдат обработени и дезинфекцирани в пералнята на самата болница. ( Надявам се колегата Denchev да не го приема като обида, това все пак е болница ).

Извинявам се, че не съм писал скоро!

За сега насоките са да се дарят на УМБАЛ , ще се свържа с колегата EMK!;  в четвъртък ше ми махат конците и евентуално ще се опитам да си организирам среща с някой от  там, и ще пиша.

Отделно, бих искал нещата някак си да придобият по-"официален" вид, и ще бъда благодарен ако някой от "сайбиите" на нашия форум се свърже с мене и заедно да обмислим как да стане процедурата по дарението.

Аз за съжаление нямам никаква възможност да се включа в тази кампания. Не и преди края на годината. Иначе съм възхитен и изненадан, че се намериха толкова хора да се включат. Има все още надежда някаква значи... 

• 2 weeks later...

Нещо ново с играчките ?

Има ли развитие ?

Тебе какво те интересува? Нали си имаш две регистрации. Тази само за спам ли я ползваш? Айде модераторите да вземат някакви мерки вече

Днес сутринта, със съдействието на колегата ЕЕК! , играчките бяха предадени в Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ "Св. Георги".

Искам да благодаря на всички колеги, които се включиха в тази инициатива.

Най-вече благодаря на колегата  Denchev, който на практика е главния дарител, защото всеки може да отиде в магазин и да види какви са цените на плюшените играчки.....

Мисля, че темата е вече за :closed:

Пожелавам на всички колеги здраве, много късмет ( и късмети от баниците  :laughing: ), и около всеки да има само хубави хора!

И аз бих искал да се присъединя към горното и да благодаря на SteveN - един наистина много готин човек, без който това едва ли щеше да се осъществи. Весели празници на всички  :santa:  

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...