Jump to content
BulForum.com

92 плюшени играчки

Recommended Posts

92 лични плюшени играчки на обща цена 100 лева. По отделно не продавам!!!  Има и дребни и доста по-големи. Подходящи за машинки с играчки или за частни детски градини и ясли.

Колко съм дал за тях през годините,няма да Ви казвам,но искам да си върна поне една такава.

11f42e5075e61a5a.jpg

0885 208043

f01b25cde6b37b01.jpg

Идеята за дарение не е лоша.

Имам предложение:

Ако се съберем десет човека от Булфорума, които да дарим по 10 лв,  и така целият комплект играчки да отиде дарение в  някоя детска градина .

Като за начало аз съм първия.

Много добра идея, мисля си че в някой дом за деца без родители биха били по-полезни. В детските градини освен че има бюджети за играчки, ако дадена група имат нужда от нещо - родителите събират такива. В домовете няма кой да им сабира. Имате 10 лева и от мене, за където и да решите да ги дарите.

Много добра идея, мисля си че в някой дом за деца без родители биха били по-полезни. В детските градини освен че има бюджети за играчки, ако дадена група имат нужда от нещо - родителите събират такива. В домовете няма кой да им сабира. Имате 10 лева и от мене, за където и да решите да ги дарите.

И аз мисля, че ще бъде най-добре в дом.

Нека споделя малко опит.

Хубаво е преди да ги дарите, позаинтересувайте се малко, дали в този дом в който смятате да ги дарите имат нужда?

Преди години, имах една чисто нова детска количка, дрешки и тн... в няколко дома ми отказаха, понеже нямали нужда (останах учуден), но пари вземат....

Както и да е няма да споменавам имената им, но в крайна сметка отидоха в друг дом.

Ние не сме го определили още,но и аз знам за това. Някои домове за затрупани. Наистина накрая може да се окажем в странно положение.

Примерно могат да се дадат в някоя детска ясла, ако някой има дете в ясла и види дали нямат нужда.

Играчките които съпругата ми беше хващала през годините (те бях 2 чувала) отидоха в групата където беше детето ни, защото имаха нужда и доста се радваха малчуганите на плюшките.

И аз минах по същият път като скоро направих дарение на няколко компютъра за детски градини.

Преди това се консултирах какви искат да бъдат, защото се оказа, че и размера има значение :).

За целта събирах части и от форумите, за да допълня нужните липси.

Накрая ми заявиха, че имало и данък дарение, но мен ще ме впишат като анонимен дарител.

Все си мисля, че този данък отпадна, но ако ви го споменат и на вас да знаете, че се подава някаква

декларация в НАП и тогава се прави дарението.

Накратко чудна държава сме :).

И аз минах по същият път като скоро направих дарение на няколко компютъра за детски градини.

Преди това се консултирах какви искат да бъдат, защото се оказа, че и размера има значение :).

За целта събирах части и от форумите, за да допълня нужните липси.

Накрая ми заявиха, че имало и данък дарение, но мен ще ме впишат като анонимен дарител.

Все си мисля, че този данък отпадна, но ако ви го споменат и на вас да знаете, че се подава някаква

декларация в НАП и тогава се прави дарението.

Накратко чудна държава сме :).

Това е явно нещо ново, не го знаех...

... направо сме чудна държава.

След няколко дена отсъствие по здравословни проблеми, вече съм на линия, и, тъй като и аз се чувствам отговорен за реализирането на инициативата, ще поема и част от организацията по събирането на парите, придвижването им до колегата Denchev, а после - и по предаването на играчките в избраното заведение. В момента чакам отговор от една ясла, но ако някой намери подходящо ( с нужди ) заведение, нека да пише

Новата МЕГАЛУКСОЗНА и т.н. детска градина ЧАЙКА е оставена без пари за играчки и децата са посрещнати в новата сграда без играчки. В момента е казано на родителите да събират пари за играчки на децата си. Занесете ги там. 

Новата МЕГАЛУКСОЗНА и т.н. детска градина ЧАЙКА е оставена без пари за играчки и децата са посрещнати в новата сграда без играчки. В момента е казано на родителите да събират пари за играчки на децата си. Занесете ги там.

Raptor само да не стане -аааа те нови ни трябват,имаш ли връзка там?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...