Vankata Posted September 4, 2004 Author Share Posted September 4, 2004 @xiT - Тогава спри да постваш тук - твоята позиция вече стана прекалено ясна. П.П. Между другото ефтино се пише с "в". Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 ефтино се пише с "в". <{POST_SNAPBACK}> Сорри - не съм натиснал Shifta достатъчно Значи, ако си клиент на някой от гсм операторите от много дълго време, ползваш телефона си интензивно, за работа, за да чуеш приятелите си, семейството, не можеш да си кажеш мнението по темата, само заради това, че не роптаеш срещу цените????? Не вдигам гири срещу цените, щото ги виждам, че са толкова, колкото трябва да са. Когато нещата станат малко по различни - ще паднат. Нямам никакво впечатление от Глобул, че ги ползвах само веднъж за проба и ги ****ах на 1-та седмица, но съм доволен от мтел. Още: ако всички тези дето правят "стачка", бяха говорили по интензивно по своите гсм-и, вместо само да ги показват на приятелчетата си, отдавна цените щяха да са по ниски. Щото оборота сваля цените. Не броя на "абонатите", камо ли бойкота. И ако пак ми заврете 300-те милиона печалба, прочетете какво съм писал по нагоре по въпроса. Не съм адвокат на мтел, няма и да стана. Само съм доволен клиент на мтел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 4, 2004 Author Share Posted September 4, 2004 Напротив - цените въобще не са толкова, колкото трябва да са. Не е реално да се "пародира" с тях при условие, че мобилните услуги вече се включват в графата "първа необходимост". Въпроса тук е да се защити обикновения потребител, които икономисва своите минути от картата, за да стигнат за определен период. Твоята позиция е характерна за човек който работи в голама компания или лично в МТел. П.П. Оборота явно не сваля цената имайки впредвид връзката абонати-печалба. Странно, че с увеличаване на трафика цените на МТел напр. остават сравнително постоянни, гледайки към своя 4 милионен абонат!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Или можеби 5 000 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 бяха говорили по интензивно по своите гсм-и, вместо само да ги показват на приятелчетата си.... <{POST_SNAPBACK}> Това се отнася за 3-те милиона "абонати" на м-тел. Аз имам 6 карти, 4 - спрени и 2 неактивирани прими. Колко ли са в действителност?????? едит: 7 с тази която позвам много се кефя на това за голямата фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 4, 2004 Author Share Posted September 4, 2004 Купи си и 8-ма за да подпомогнеш финансово МТел, като всеки един порядъчно доволен клиент Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Купи си и 8-ма за да подпомогнеш финансово МТел, като всеки един порядъчно доволен клиент <{POST_SNAPBACK}> Ми тези последните 2 ги спечелих, сега като ги нащракам в лотарията, може и 12 да станат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 za srednata rabotna zaplata na bulgarina tezi ceni sa mnogo visoki. ako poglednem v 4ujbina tova za tqh e prosto po4esvane po nosa no edva li 6te ima efekt ot tazi rabota deto ste q izmislili. da kajem si4ki da si sprat telefonite za 1 sedmica-da ama za 2 4asa ni6to nqma da stane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 za srednata rabotna zaplata na bulgarina tezi ceni sa mnogo visoki. <{POST_SNAPBACK}> Ако съдим за стандарта по % на жителите, които притежават мобилни телефони, то би трябвало да се радваме на доста висок жизнен стандарт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 В Европа този % е по-голям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Нормални са. И договорените ни цени с мтел ме устройват напълно <{POST_SNAPBACK}> ami kato te ustroivat sedi i si trai plashtai si GSM-a i ne obrashtai vnimanie na "vechno ruptaeshtite" kvo se zanimavash nali tova sa gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Скъсахме синджира а? Цените ако не сте забелязали намаляват! И то не заради вашия бойкот! Като влезе 3тия GSM ще паднат още... к'во само мрънкате?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 7, 2004 Author Share Posted September 7, 2004 Колко милиона ще бъдат абонатите на М-Тел през есента? а) 3 30 c) 300 Изпратете отговора на 333 и спечелете Daihatsu Terios SX 4x4 - всеки ден по един автомобил + пълен резервоар 12 месеца от Петрол. Можете да участвате и с обаждания на телефон 088 6 234 234 Спечелили Daihatsu Terios SX 4x4 досега » Период на играта: от 23-07-2004 до 30-09-2004 г. П.П. Интересно с чии пари са купени автомобилите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Тъкмо повод да развееш байряка на 9 септември. Може и гората да хванеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 7, 2004 Author Share Posted September 7, 2004 Offtopic: Или на село да се върна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 ei-tova e otgovara na m-tel i globul: Комуникации: Бойкотът не е намалил GSM трафика Posted on 02.09.2004 12:31:26 by lyrics Мобилните оператори обявиха в сряда, че не са претърпели загуби от обявения от анонимни абонати бойкот за четири часа срещу високите цени на разговорите. "Мобилтел" не отчита спад в трафика, а напротив - нарастване, заявиха официално от компанията. Същата позиция застъпиха и от "Глобул". Отчетените разговори от двата оператора са единственият засега показател, по който може да бъде проверен ефектът от протеста. Другият показател са намалените приходи от продажби на услугата. В неделя недоволни анонимни абонати призоваха чрез интернет мрежата клиентите на "Глобул" и "Мобилтел" да изключат телефоните си заради прекалено високите според тях тарифи на мобилните разговори, които в България са 5-10 пъти по-скъпи в сравнение с Европа. Вчера инициаторите на протеста продължиха да бъдат анонимни. Те не дадоха никаква информация колко са привържениците им. Чрез електронния сайт mоbilebulgаria.com те призоваха протестите да продължат и разпратиха съобщения до медиите. Засега обаче е трудно да се прогнозира какъв е бил ефектът от протестите. Подобни акции вече бяха проведени в Италия и Франция. В Италия протестът се провали, но във Франция се оказа успешен, защото беше предшестван от жалба до Комисията за защита на конкуренцията и подкрепа от премиера и предизвика поевтиняване на SMS-ите. az mislq 4e se podigravat s naroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Кой по-точно се подиграва? Анонимните организатори или фирмите?! Задай си тоя въпрос. След като си се заел да отстояваш правата си и тези на другите - редно е да имаш и доблестта да поемеш отговорност за действията си. Иначе знаеш ли на какво ми прилича? На тийнейджърска игричка - чакай да пуснем фитила и да гледаме сеир... ей така се обезценяват ценните идеи и се превръщат в смешка. Анонимни... Кой да ги вземе на сериозно? След като те самите подхождат несериозно към себе си и към тези дето ги подкрепят. Забележи къде е имал успех такъв протест - където хората не са действали анонимно и на майтап така... ...във Франция се оказа успешен, защото беше предшестван от жалба до Комисията за защита на конкуренцията... Ама те тези жалби не се подават анонимно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 <{POST_SNAPBACK}> Пълната истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 glad, su6a i pak glad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Ха! Globul май се трогнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Бойкотът на българските GSM-опреатори продължава вече почти два месеца с нестихваща сила. В началото на месец семтември 2004, потребители, недоволни от цените на мобилните услуги в България, предлагани от Глобул и МТел, предприеха акция-протест с цел мобилните оператори да обърнат внимание на исканията и желанията на своите клиенти. Протестът се изразява в инициативата всички недоволни от прекалено високите цени на мобилните услуги в България да изключат мобилните си телефони в определени дни и часове. Досегашните дати бяха 1, 6 семтември и 1 и 15 октомври, като по непотвърдени данни броят на подкрепилите инициативата абонати се увеличава. Според анкета на Mobile Bulgaria на 1 септември около 50% от анкетираните а си изключили апаратите по време на бойкота. Следващата дата е 31 октомври (неделя), а часовете, в които да си изключите GSM-апаратите са същите: от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00. През следващия месец бойкотът ще се учести, като най-вероятно вече ще е всяка седмица или поне през седмица. Междувременно съдът ни оставя с най-високите GSM сметки в Европа! ВАС спря издаването на лиценз на БТК за трети GSM-оператор. Така съдът уважи искането на прокуратурата и припомни и разследването, което прави антимонополната комисия. В страни, в които има 3 или повече мобилни оператори, цените са от 20-30% до 40-50% по-ниски отколкото в България, показват разтчетите. Ако издаването на лиценза бъде спряно окончателно, цените на мобилните връзки в България ще останат много по-високи от аналозите в Европа и региона. Самата съдебната процедура вероятно ще отнеме поне година. Между другото вместо да ни излиза по-евтино с новите тарифни планове на Mtel става точно обратното. Днес ги разгледах по-подробно и видях че таксуването не е както преди на 15 секунди. Вече е на 30! Колкото и да говориш 1 или 29 секунди - плащаш като за 30! Мизерници! До сега не бях го спирал на определените дати телефона, но на 31 ще го направя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ако искате да знаете Мтел въобще не са разбрали за никакъв бойкот и им е през оная работа за вашите бойкоти знам го от много сигурен източник който работи там , като му разказах и тои вика -така ли ? И ако си мислите че нещо ще постигнете много се лъжете , и стига с тези примери с Италия и Франция щото там ефекта беше намаляване цената на SMS и то само на един оператор в Италия и тва ако е резултат bull shit. Ако искате да знаете 48% от целия трафик на 'Мтел Ем Жица' се прави в София останалото от цяла булгария така че ако си мислите че им дреми за селяндури като нас много се лъжете .Освен това на които му е скъпо да не ползва както е казал Товариш Ленин - Бедните да го духат Ми нали различните класи в едно общество трябва да се различават . Не може всички да карат БМВ и Мерцедес и да говорят по ГСМми.Айди де. според мен за да има успех Бойкота трябва да е отделен за Мтел и за Глобул щото така си губи смисала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.