zynth Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Напротив-номерата се трият след 6 месеца,след като той се псре Но има хора с по 5 номера! Примерно братовчедка ми е с 1 прима и б-конект и 1 карта на сметка на м-тел..и а нз защо.... А ,бай да уей,пратих сайта на бТВ и Нова ТВ-ама пращайте всичко,защото репортерите ги интересува 1 новина да е глобална-е вече влезе в нюз.бг и дир.бг..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 az sum navit da boikotirame i BTK I ENERGOTO I VSI4KI ,koito ni to4at parite: i vezove i tezove -za parnoto izobshto birnizite v BG ,ama bez tqh mojem li ?a ?ami za benzina pomislihte li ? kakvo shte kajete. V 4ujbina za vsqko neshto obqvqvat sta4ka i to povsemestna , no bylgarina pona4alo si e prosto jivotno (bez da se obijdate) ,kakto nqkoga starite hushove se napilvali v Brailskite kru4mi i govoreli za revoluziq ,a na drugiq den s mahmurluka im otlitala tazi ideq , taka i segashnite vi vkliu4vaniq sa takiva: daj da boikotirame tezi ,daj da boikotirame onezi ,a vsushtnost rqdko nqkoi vuobshte shte se seti da go napravi :)izkliu4enie moje bi pak shte sa takiva hora ,sushto kakvito sa bili i tezi revoluzioneri ot minaloto ni (malka pasmina haiduti)v slu4aq obshto vzeto hora bez angajimenti na koito rabotata im ne zavisi ot telefon ,net ,tok ili t.n . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Предлагам в знaк на бойкот да си изключат всички джесеметата на 31.12.2004 от 22:00 до 01.01.2005 - 3:00 часа. Че ми писна да не мога да се свържа по празниците с познатите и приятелите си навън - всеки налапал телефона и върти като бесен. Айде бойкотирайте ги тогава, що сега?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 @Zyntherius Приятелю, те се трият, но се отчитат като веднъж продадени и така абоната се брои, въпреки че вече няма такъв! Поне такава е нашата логика... Другото звучи безумно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Аз нямам нищо против и тогава да го изключа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Aue nima kvo shtialo da im puka.Tia ....... triabva da razberat che v taia darjava ima xora.niama cenite da badat kato v nai razvitite strani a zaplatite spored vas niama za kvo tai inaciativa ne se sabshtava po otkrito.taka che vsi4ki da izklu4at gsm-te.da vidim posle kvo sha stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Много "добре" би им дошло "загубата" на един-два ретранслатора.Проблемът е,че се води углавно престъпление,а ретранслаторите се ползват не само от мобилните оператори,а също така и от полицията,таксиметровите шофьори,пожарната... Иначе,ако някой терорист се навие да им гръмне антена-две-задължително ще му помогна :ph34r: .Лошото е,че след това парите за обурудването ще бъдат измъкнати пак от нас. Но и един бойкот като начало не е лошо нещо.Нека се постреснат малко.Проблемът е,че това няма да направи голямо впечатление на хората,повечето не знаят за него. А ефектът би бил добър - достатъчно е поне 1/3 от потребителите на даден оператор да спрат телефоните си,за да се получи няколкочасов срив на системата му. Дали обаче ще се осъществи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 ami i az sam navit da go izkluqcha dano da ima upeh v cqlata rabota a inache za abonatite kak sa 3mln. li! ami mnogo lesno shte vi kaja che az imam samo 8 SIM karti tova che mi se gubi nomera ne oznachava che ne sam i abonat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Neka dnes vseki da deda svoai skromen prinos... Neka izkliuchim telefonite si, za da pokazem na samozabravilite se GSM operatori koi kara vlaka. Zashtoto nie plashtame tiahnite zaplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Аз го изключих още снощи и ще го включа утре! Нищо не ме спира да го направя! Направете го и вие! Изключете го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 И аз ще се включа с радост! И без това чакам обаждане от шефовете, хич не ми се ще да ме намерят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 И без това чакам обаждане от шефовете, хич не ми се ще да ме намерят <{POST_SNAPBACK}> Хахаха, добро оправдание ще имаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Аз вече го изключих, направи го и ти. вярвам че от тази инициатива ще има ефект защото из доста други форуми е разнесена новината, а лично аз и чрез смс-и от сайта на мтел, призовах приятелите ми да си ги изключат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 mamicata im na m-tela i globula !!!! ei sia isklu4fam telefonite za celia den ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 i az sa6to sam s vas momcheta ugasih go sestra mi sa6to GASETE Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 na men ve4e mi se obadi koito trqbva za tva i az gasq.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Аз го изключих още снощи и ще го включа утре! Нищо не ме спира да го направя! Направете го и вие! Изключете го! <{POST_SNAPBACK}> Има смисъл от едновременното спиране и пускане на стачкуващите телефони! Така се появяват сривове в системата. Пък и така не е явно, че се протестира. Просто един ден не си си включил телефона и толкоз! Това с точните часове на изключване и включване се постига нещо, поне се вижда рязката промяна в броя на абонатите, ама май никой не се е замислял! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Има смисъл от едновременното спиране и пускане на стачкуващите телефони! <{POST_SNAPBACK}> Точно така. Спазвайте уговорката за да личи протеста. Чавдар Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Цитат от вестник "Дневник": "Във Франция бойкотът бе успешен, защото бе предшестван от жалба в комисията за защита на конкуренцията и подкрепа от премиера и предизвика поевтиняване на SMS от 13 на 9 евроцента." в. "Дневник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Ми, брат ми, ти сам ми каза, че цял ден ще си го държиш изключен. Кога успя да го направиш това заключение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Ми, брат ми, ти сам ми каза, че цял ден ще си го държиш изключен. Кога успя да го направиш това заключение... <{POST_SNAPBACK}> Пийнах едно, помислих трезво и ми дойде друг акъл, като се задълбах в разсъждения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 ako go pravim tova izkliu4vane na telefonite s cel da zagubqt pari mobilnite operatori , trqbva da go napravim v pikovi 4asove naprimer ot 17:00 do 20:00 ili ot 7:00 do 10:00 az li4no sam si izkliu4il telefona i mislq 4e i dvata operatora sa v "kombina" dvata sa sus skupi tarifi kato ni karat da si mislim 4e tezi ceni sa normalni , no v cqla evropa nqma nishto takova...neka im pokajem 4e ne sme balami vsi4ki koito mislqt 4e tarifite na mtel i globul sa skupi - IZKLIU4ETE SI MOBILNITE TELEFONI v ure4enite 4asove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 "Доста въздействащо би било, ако се изключат едновременно няколко хиляди апарата. Това излиза в докладите и отчетите по техническата подръжка и не може да остане незабелязано или без последствия. Определено ще е нещо, което ще се вземе сериозно под внимание! Няма как да се игнорира такова явление, а ако стане и няколко пъти подред - неминуемо ще доведе до разсдвижване на цените, при това чувствително надолу!" още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Ах как само ме обнадежди това когато го прочетох. Така че, това дето сте го намислили ще хване дикиш според мене и имате грамаден шанс за успех!" TURN OFF DA F*C*iN PHONES!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Дори само включването и изключването на толкова мобилни абонати едновременно е в състояние да бъгне мрежата! Отделно статистиката и отзивите. За времето, през което са изключени апаратите, абонатите получават обаждания (неприети!) и СМС-и, които се пазят в системата. При включване на апаратите, тръгват едни бози с инициялизиране на телефоните и съобщения към всички едновременно и става цветна картинка за операторите! Ако се изключват и включват синхронно през 1час телефоните, ще си е направо издевателство над системата. Явно така трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.