Jump to content
BulForum.com

Daredevil

Joro

Recommended Posts

Mnogo si nazad s materqla

az li sam nazad s materiala we...pi4 4eti predi da si otvorish ina4e nenujno golqmata usta!

edinstvenoto koeto pretendira da e DvD rip(ne VCD, ne SVCD, ne nqkaf neshtasten screener) e na POSTX i e na XviD i e nucked na 29.4.2003 to4nata data da sme to4ni! den i neshto predi moq post...ti ako na tova vikash stara informaciq...vse pak az ne kisna tuk i to4no movies otvarqm nai-rqdko! i versiite na 2 diska deto spomenah sa na Centropy i Vcdcentral...koito mislq 4e sa glupost da se teglqt, sushto kakto i ruskata versiq!

ako nqkoi ima merak da gi durpa dc++ v hub "movie reign" ako ne se luja...ima gi

vij sq...ne gledai kakvo pishe po saitovete...i edva li znaesh kakvo tochno e nuke i zashto...na 29 izlezna i ne nuknat relise na daredevil....taka che...informaciqta ti e stara.....gledash ne kadeto trqbva

i ne znam shto vsichki si mislqt che gi nuke zaradi losho kachestvo ili bad audio filmite...?!

vij sq, az ne jiveq po darvetata i ne qm banani...mnogo dobre znam kakvo e nuke i ZASHTO e bil nuke dadeniq release(audioto mu beshe kato ot audio kaseta, a videoto dori ne se doblijavashe do DvD.) i kato sa pusnali drugo kopie, koeto e dvd shto ne vzemesh da go uploadnesh da go vidim vsi4ki?mnogo shte mi e interesno otkade shte go vzemesh, ama tova si e tvoi prob. Dai mi link kum .nfo file-a pone.

POSTX redovno sa purvi i redovno se dunqt, vqrno e sushto taka 4e skoro sled tova oba4e puskat repack, koito da im opravi lainata...samo 4e tuk ne stava vapros za nesinhroniziran zvuk, 4e da go opravqt...tuka celiq rip e smotan!

doobre shte go predam na maika ti...ti si hodil prav pod masata kogato az sam se zanimaval s warez we...nadali znaesh nqkoe ftp za direkten dostap do nai-novite realeases na MYTH, Razor ili Class ...a az znaeh i znam takiva ot godini ve4e, moito mom4e. Ne sam bil kompetenten...4e ti izobshto znaesh li otkade idva dumata WAREZ...mnogo se samnqvam!

I fakta 4e daje ne dade .nfo kum tvoq izmislen KA4ESTVEN DVD RIP dokazva moqta teoriq...golqma usta malka glava :angry1 :angry1 :angry1

Vse pak si dosta nazad s materqla ama dosta

a kato predavash neshto na nechiq maika predi na tvoita da se podmie

Vse pak zgan, jalko 4e dadoh 50 lv na maika ti...mojeshe sega da si imash brat4e...How CUTE :lol:

Kakto i da e...poslednoto beshe joke v tvoi stil, otli4no znam 4e shte posledva kontraudar ot tvoq strana, koeto ne mi pre4i, zashtoto ve4e sam na 99% obeden, 4e razbirash za kakvo se govori...kolkoto mojesh pikaesh i s gornata glava...no puk 4ovek nikoga ne znae...vsi4ko se slu4va za tova si ostavih 1% :D

Huu bad audio e...tai da bade ot men poveche ne chakaite ftp az ne razbiram ot warez

nali...nema problemi ?

ZGAN, pi4 vseki burka vajnoto e da mojesh da si priznaesh greshkata s vdignata glava...togava nqma koi da ti se smee, a shte ti se vuzhishtavat, zashtoto ne vseki ima smelostta da si priznae greshkite...

Awe ZGAN,

ko im sa vrazva6!

Pi4ove, po spokoino, PLS! Mnogo agresia, mnogo ne6to!

Karate se za gluposti! Ako niakoi ima filma / sdobro ka4estvo, taka 4e da e ponosim za gledane/ neka da go uploedne! Kvo tolkova! :punk

Pak sled tova 6te piem po edan bira! :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...